Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Tételezzük fel hogy új munkahelyre kerültél. Pár héten belül kialakul köztetek valami egy férfival. Nem közvetlen egy részlegen dolgoztok, csak futólag szoktatok találkozni odabent.
Találkozgattok, jól elvagytok.
Csak sms-ben beszéltek, mert nincs közösségi oldala, nem is találod sehol.
Senki nem tud rólatok elvégre egy helyen dolgoztok, te új vagy a helyen és nem akarod hogy rossz szemmel nézzenek rád.
A férfi át is hív magához egy este, megtörténik az első szeretkezés.
A közeli barátnődnek mesélsz róla, nagyon érdekli hogy hogy nézhet ki ez a titokzatos férfi.
Hosszú nyomozás után megtalálja az egyik közösségi oldalon.
Kiderül, hogy neked nem is a valós vezetéknevét adta meg, és letiltott mindenhol hogy véletlenül se találd meg.
A felesége aznap szülte meg a gyermeküket amikor ő áthívott magához.
Semmi jele nem volt annak hogy házas, nem hordott jegygyűrűt, a lakásban sehol nem volt egy közös fotó, sem női holmik.
Nem viselkedett gyanúsan, mindenhol mutatkozott veled, randizni vitt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Elmondanátok a feleségének vagy hagynátok a francba és elfelejtenétek az egészet?
"hagynátok a francba és elfelejtenétek az egészet"
Ez a megoldás.
Sok pasi lép akkor félre mig szülni van a nő. Rám is hajtott màr ilyen. De ők ida vissza csalják egymást, a nőt se kell félteni, abba én nem folytam bele hogy a paliját jelentgessem neki nyílt titok hogy csalja.
Azota már másik palitol is vannak gyerekei. Házasok is.
Nem tudom kölykök mellett hogy tud pasizni, de bàrkit felszed a nő bármikor.
Ja meg fotós mondta hogy lagzikon az megy hogy pl kokozik a vőlegény és nem győzte retusálni a bajszát a palinak.
Az biztos egy "tisztességes" férj meg apa.
*jav: az is biztos
Nincs 2 korrekt fèrfi a földön se.
"Mit tennétek ebben a helyzetben? Elmondanátok a feleségének vagy hagynátok a francba és elfelejtenétek az egészet?"
Elmondanám a feleségének, joga van tudni.
#9-es, mivel nem egy részlegen dolgoznak és nem volt közös munkájuk így a nő nem látta soha a férfi teljes nevét.
Lehet hogy nem fogalmaztam pontosan, a felesége kórházban volt szülés miatt. Az is lehet hogy abban a pillanatban még nem szült meg, vagy már megszült.
Csak a nappaliban voltak a lakásban, így nem látta mi van a többi szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!