Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinál ilyet egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet egy férfi ezek után?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok törve lelkileg három napja zokogok, három hónapja megismerkedtem egy helyes jóképű sármos férfival, a férfi tényleg a tenyeremen hordozott, szerintem mindent megtett nekem, nagyon sokat együtt voltunk, együtt aludtunk, mert rengeteg közös programokat szerveztünk, nagyon megvolt az összhang és a kémia, éjszakákon át beszélgettünk, szinte mindenről, láttam a szemében hogy nagyon szeret, szinte én voltam neki az első, már összeköltözést terveztük, három napja ezelőtt láttam hogy egy nőt bekövetett instán. Ráírtam erre a nőre, kiderült hogy megcsalt vele
2023. nov. 14. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Csatlakozok 10-hez. Szerintem is kamu.
2023. nov. 14. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Gyere, majd ápolgatom a kis lelked. És mivel nem használok instát, twittert meg egyéb vackokat, így nem is követek senkit sehova... :D
2023. nov. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!