Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút állnátok, vagy inkább hagynátok őket?
Kicsivel több, mint másfél évig fűzögetett egy pasi, sőt mondhatni együtt is voltunk, csak távkapcsolat jelleggel.
Majd egyszer a semmiből a Facebookon szembe jött velem egy csókolózós kép róla, szerelmemmel, szivecske, meg hasonló nyálas dolog amit egy nő posztolt vele.
Azonnal számon kértem, kiborultam, kiderült, hogy végig volt barátnője, akivel össze is költöztek. Lelkemre kötötte hogy ne mondjak semmit, mert a nő teherbe esett és nagyon akarja a babát. Mármint a pasi. Hát én azt sem tudtam mi történik, fel se fogtam, hogy ez most mi. Ráadásul tömte a fejemet, hogy engem nagyon szeret, oka van hogy nem tudott soha kettőnk között választani, bárcsak én lennék terhes, mert most teljesen el lett rontva az élete... szóval teljesen szürreális az egész.
A nő megtudott mindent, hiszen alapból híre ment, én mindenkinek elmondtam. A babát elvetette, a pasit kidobta. Nagyon sokat beszélgettünk, együtt ócsároltuk a közös "párunkat" ha lehet így fogalmazni, majd a semmiből eltűntek. Mindketten letiltottak.
Nem tudom mi történt, de újból együtt vannak...
Gondolom a pasi valahogy meggyőzte a nőt, hogy hazudok, vagy valami ilyesmi. Én próbálok úgy járni kelni, beszélni az ügyről hogy így vagy úgy de én csak nyertes vagyok, én a legkevésbé szívtam ezzel az üggyel... De mégis ott van bennem, hogy valahogy tudatnom kéne a nővel, hogy bolondot csinál magából. Mert én a terhességére való tekintettel nem mondtam el neki a teljes igazságot rólunk. És ennek az lett az eredménye, hogy mint két bohóc visszatáncoltak egymáshoz.
Én nem érzem túl logikus dolognak most őket szétbombázni, mert a pasi már úgysem kell nekem, de valahol valamiért mégiscsak nyugtalanít. Értem hogy megfizetett a pasi, mert elment a baba, de még mindig olyan érzésem van hogy nem úszhatja meg ennyivel... És hogy nem lesz karma, nekem kell lennem a karmának. Másképp nem fog bűnhődni, hogy egy ekkora gusztustalan dolgot megcsinált.
Írásos bizonyíték van róla, hogy amikor ultrahangos vizsgálaton voltak, rá pár órára nálam volt, lefeküdtünk, és este még fel is hívott ahogy liftezett fel a nő lakására, hogy mennyire szeret. Csak egy példa, hogy hogyan játszott velünk.
Szóval nehéz abban a tudatban lenni, hogy ők továbbra is együtt turbékolnak mint egy gerle pár... Mert nem érdemli meg. De lehet csak a trauma beszél még belőlem.
Ha ti ebben a helyzetben lennétek, mit tennétek?
(Valószínűleg nem fogok tenni semmit, mert ennél sokkal érettebb vagyok, csak a gondolatok nem hagynak nyugodni. )
Van egy ilyen alap bosszúfélelem a Magyarokban.
Ezért lehet megtenni velük bármit.
Szerintem tedd meg, így is túl sokan ússzák meg a szemétségeiket.
"Nagyon sokat beszélgettünk, együtt ócsároltuk a közös "párunkat" ha lehet így fogalmazni, majd a semmiből eltűntek. Mindketten letiltottak."
"Írásos bizonyíték van róla, hogy amikor ultrahangos vizsgálaton voltak, rá pár órára nálam volt, lefeküdtünk, és este még fel is hívott ahogy liftezett fel a nő lakására, hogy mennyire szeret. Csak egy példa, hogy hogyan játszott velünk."
Együgyűek vagytok mind a hárman.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!