Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kapcsolatok hány százalékában fordul elő a megcsalás?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 14:35
21/27 anonim válasza:
20 régen se tartották be, vallás azért nem volt, mert szégyen volt.
22/27 anonim válasza:
Nem tudom, de én mondjuk cuckold/3-as szex kedvelő vagyok és mindig apáca barátnőim voltak.
Hol lehet ilyen nőket találni? Vagy a megcsalók 3/4-e pasi és szingli rendes lanyokat kefélnek? Nem tudom…
25/27 anonim válasza:
Vitaként szeritem 20%-ban fordul elő. Sok norlnális pár, ember van. A kötnyetetemben csak azok vannak. Nahá?! Minő csoda mi?
27/27 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Pl attól, hogy milyen családban nő fel vagy milyen a környezete. És mivel manapság eléggé divattá vált szóval olyan 80%ra tippelnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!