Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtad meg, hogy a párod megcsalt?
Másik exem meg egyszer azzal jött hogy a haverja küldte neki vmi társkeres képem. Csak épp az vmi 5 évvel ezelőtti ósdi reg volt amit nem tudok törölni be se lépni, és nem a haverja küldte neki(a képernyőfotó se stimmelt a haverja telefonjával meg az időpont sem volt jó, meg egy rakat helyen hibádzott a kamuja)szóval ő maga társkerezett mellettem.
Szóval ezzel gallyra is vágta a bizalmam ordenàré módon még mai nap is hazudik és ugy akar kibékülni még 3 év mulva is, hogy mai napig se őszinte.
Ez mellett folyamat csipogott a telo a pillanatnyi ertesítesekben meg nick nevek pl amárilella18474 üzent neked. Es ugy rejtegette előlem a teloját mintha vmi terrorista lenne.
Ha elkèrte akkor gyorsan törölte az üzeneteket elottem ugy adta át a telefont.
Végig gerinctelen aljadék volt velem a kapcsolatban. Aztán még jatsza nekem meg a környezetnek hogy ő engem mennyire szeret mennyire rendes közben hazudik mindenkinek. Hányinger ember
Megvoltak a jelei, kicsit megváltozott személyiség, szeretet és megértés kimutatásának hiánya. Nem olyan extrémen, de azért érezhető volt.
Azután lebukott, lejött egy üzenet miközben a mobilját mutatta. Aztán kiderült hogy mással kavart már, rég.
közös volt FB-nk :D
és messengeren beszélgetett a csajjal
néha küldtem a csajnak 1 szívet vagy like-ot de onnantól nem voltam hajlandó szexelni vele, nem értette :D 3 hét után untam meg a dolgot és szembesítettem h ennyire buta h legalább csinált volna sajátot és nem a közösön beszélgetett volna vele
8 as valszleg szandekosan csinalta h kideruljon es ne neki kelljen szakitani hanem te dobd ki, vannak ilyenek akik nemtudnak szakitani
Ennugy tudtam meg h szolt 1 ik munkatarsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!