Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi számít megcsalásnak?
Ez a páron múlik. Attól, hogy hogyan beszélik meg.
Számunkra a csók megcsalás.
A flört számomra egyáltalán nem az, legfeljebb vicc, szórakozás. Ha zavarna megbeszélném a párommal.
Az, hogy másra vágyik miközben velem van, az sem megcsalás, de ha megtudnám azonnali párterápiát javasolnék.
Ha mást szeret, az nem megcsalás, de azonnali szakítóok.
Az, ha a pár mindkét tagja tudja, és beleegyezik, hogy mással szexel a másik, az nem megcsalás szerintem. Ha a háta mögött, na az igen.
A csókra szavaztam, de írok is.
Igen, nekem a csók is az, sőt, az is rosszul esne, ha mással flörtölgetne, mert én nem szoktam.
Viszont! Én sajnos/nem sajnos megbocsájtó vagyok.
Azaz egy megcsalást "elnéznék", ha elmondja. Csak legyen őszinte.
N
Volt, hogy a tudtom nélkül flörtöltem, más tökre félre értett engem.
A csók már az, bár én mással nem is nagyon tudnék lenni vagy szexelni. De ez csak én vagyok.
#8 Ismerős. Én elég nyitott vagyok mindenkivel, s ez férfiak esetében valóban sokszor félreérthető és észre se veszem. Pedig ha van valakim, akkor csak Ő!
#4 vagyok
#6 véleményét osztom.
Persze kell valamennyit jópofázni a kollégákkal, vagy a kiérkező szakemberekkel, de ha mindezt csak a saját örömére teszi akkor ott gond van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!