Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as nőnek melyik hűtlenség eshet a legrosszabbul?
A megcsalás fájdalmához köthető érzés nem korspecifikus, nem is értem, miért pont a 30as nőkre hegyezed ki 😂
Részemről annyi, hogy bár kva szarul esne, ha a jövendőbelim megcsalna (különösen, ha férfival, vagy rokonnal), ennek ellenére nincsenek illúzióim. Nem azt mondom, hogy természetes manapság, de valahogy nem lepődnék meg, ha ez történne. Én is csaltam már meg férfiakat, engem is csaltak meg...
"nem is értem, miért pont a 30as nőkre hegyezed ki 😂"
Mert egy 30-asnál beszélhetünk igazán jóval fiatalabb, vagy jóval idősebb emberekről.
Mi az, hogy melyik? Ez olyan bizarr kérdés.
Van olyan, aki azt mondja, hogy "áh, csak rondával csalt meg, ez így nem ér". Vagy "áh, férfival rakatta meg magát, az nem számít bele"
Mondjuk anno Bill Clinton tényleges határozatot hozott vagy akart hozatni arra, hogy az orális szex nem számít megcsalásnak :D
Engem a "legjobb barátnőmmel" és egy 30 évvel idősebb nővel is megcsalt az exem. Az előbbi sokkal jobban fájt, alig tudtam talpra állni.
Ennek már sok éve...
Mennyi idő alatt álltál talpra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!