Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a felesegenek, hogy mi van koztunk?
4.5 eve vagyok a szeretoje a ferjenek, nehanyszor lebukott, de persze csak annnyit mondott, hogy beszelgetunk.
Hat nyilvan ennel tobbrol van szo... es szeretnem lezarni ezt a korszakot, de azt erzem , hogy elotte elkene , hogy mondjam- hogy tiszta lappal induljak!
Pont ez lenne a cel, hogy en oszinten elmondok mindent es igy tovabb lepek…
Ez nem amoge bujas, hogy en vele szeretnek lenni es abban remenykedek, hogy majd ha a feleseg kidobja akkor velem lesz! Nem sajnaltatasbol, de szenvedtem en mar eleget ebben a helyzetben…
At kell gondolnom, hogy mit irjak a nonek es , hogy hol… valoszinuleg engem is elfog mondani minden r*bancnak, de meg is erdemlem!
Noknek a noket tisztelniuk kene!
3 gyerekuk van , egy meg a nonek kulon.
Egy kozos lakashitel.
Tudom h ezzel tonkreteszem:(
Mondd el, legalább mar nem kell hazugsagban elned, se a felesegnek.
Az, hogy utana mi tortenik, egyutt maradnak vagy sem, mar az o dolguk. Te kilepsz, es remelem nem is fogsz visszamenni hozza.
Nyilvan neked is nehez lesz, hisz te leszel a r*banc sot valoszinuleg a ferj is rad fogja kenni. De ha ez kell a tovabblepeshez tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!