Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet javítani a videó minőségén?
Sziasztok!
Idén nyáron történt egy kis affér. Párom elment a barátnőivel 2 napra bulizni Balatonra. Mikor hazaért megkérdeztem, hogy történt-e valami olyan incidens amiről tudnom kellene. Elmondása alapján nem emlékszik olyanra, hogy történt valami. Majd több, mint egy hónapra rá kiderült, hogy a barátnői elmesélték neki, hogy táncolt egy fiúval elvileg. Nekem se kellett több, megnéztem a csoportos beszélgetésüket, melyben van kettő videó melyen úgy tűnik, hogy táncol és csókolózik valakivel. Megmutattam neki a felvételeket, de elmondta, hogy nem emlékszik ilyenre, de ha táncolt is valakivel biztos nem csókolózott senkivel. Megbocsátottam neki, de akkor se hagy nyugodni az a gondolat, hogy úgy tűnik, mintha több történne a videókban. Ezért az a kérdésem, hogy szerintetek van-e olyan alkalmazás, vagy szerkesztési módszer, amellyel elérhetném, hogy a javarészt kék tónusú fényekkel teli videókat megszerkesszem úgy, hogy élesebb és jobban kivehetők legyenek a rajta történtek?
Tudom, hogy nincs olyan, mint a filmekben, hogy 8000 kilométerről lefotóznak egy rendszámot és kiélesítik a tech zsenik és leolvasható, de hátha van valami módszer, vagy szerkesztő program, amivel ha ügyes vagyok tudok világosítani és élesíteni annyit, hogy látszódjon, hogy történt-e csók vagy sem. Az iPhone-os szerkesztés sem segített rajta sokat, pedig szinte az összes variációt kipróbáltam. Sokat nem javítana a helyzetünkön, mert ha csókolózott is volna valakivel azt is megbocsátanám szerintem, mert 10 éve együtt vagyunk, de úgy érzem, hogy az igazságot megérdemlem.
Köszönöm, ha segít valaki!
29F
#1 köszönöm, megpróbálom!
#2 hidd el mindennap eszembe jut ez a gondolat. Csak mindig odalyukadok ki, hogy kár azért a nagyszerű 10 évért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!