Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgatok egy kollégámmal, akinek barátnője van. Amikor megismertem, azt mondta, hogy szingli. Most én vagyok a szemét?
Ohh sajnálom.
Igen mostantól te is szemét vagy, mert már tudsz róla, bár a pasi a legnagyobb bűnös.
Onnantól hogy tudod, már te is hibás vagy!
Vajon csak 2en vagytok neki, vagy van más is?
Már alapból kuka a hazugsága miatt!
Azért nem tudod elhagyni, mert nincs önérzeted.
Egy önérzetes nő úgy kiakadt volna rá, hogy azon nyomban elszállt volna belőle minden vonzódás a férfi iránt. Te meg nem bírsz nélküle meglenni, mikor tudod, hogy átvert, becsapott. Nézz a tükörbe!!!!
Pontosan, abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy egyébként tartós partnere van, el kellett volna oszlania a rózsaszín ködnek, és az utálat, megvetés és düh kellett volna, hogy átvegye a pozitív érzelmek helyét!
Mit nem bírsz rajta elhagyni? Hogy a képedbe hazudott az első naptól kezdve, amióta együtt vagytok, hogy tőled egy másik nőhöz megy haza, akit ugyanúgy dug, és akinek ugyanúgy szépeket mond? Hogy semmit nem jelentesz neki, mert ha bármit is jelentenél, akkor otthagyta volna a barátnőjét miattad? Az egyetlen dolog, amit ettől a tetűtől kaphatsz, az nemibetegség és szívfájdalom, mégis mi a fenéért ragaszkodnál hozzá?
Valóban nehéz batyut cipelsz, el kell ismerni.
A kezdeti lépést megtetted: érzed, hogy nem helyes ezt így folytatni.
A te eseted az a kivétel, amikor nagyon jól tetted, hogy kiírtál ide egy kérdést, és a válaszok is segítenek. Segítik felnyitni a szemedet.
7-es kommented szerint össze tudtad rakni a dolgokat, hogy miért érzel így, milyen régről hozott problémák miatt.
Ha ezek után el tudod hagyni ezt a férfit úgy, hogy nem fog hiányozni, akkor oké. Ha nem, akkor menj el pszichológushoz (tudom, nagyon drága), hogy a gyerekkori családi mintákat el tudd engedni és helyes dolgok kerüljenek a helyükbe.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!