Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Figyelt kérdés
Talaltam most este az uzenetei kozott egy teloszamot amirol jott neki Tinder kód.. Ha jol tudom ez csak akkor kuldik ha bejelentkezik.. Nem nagyon ismerem csak nevrol ezt a tindert de minden platform mar igy mukodik. Szerintetek? mikor ra kerdeztem persze az volt a valasza nem tudja hogy jott neki2023. aug. 29. 21:34
1/6 anonim válasza:
Igen ez eléggé gyanús, bár remélem nem az öcsém barátnője vagy, mert az ő telójára én kértem tinder kódot, mivel engem letiltottak😆
2/6 anonim válasza:
Tinderrol akkor jön üzenet,ha regisztrált tag, vagyis ott lóg rajta és keresgél más személyeket szexre/szexchatre/képek cserére és maszturbálás is történik, vagyis megcsal vagy megcsalni készül és még hazug is, tedd ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Mondtam neki azt mondja ő nem tudja.Meg hogy sok csaló üzenet meg telefonszám jön.. komolyan bolondnak akar nézni
2023. aug. 29. 22:29
5/6 anonim válasza:
Simán lehet tévedés… nem kell az ördögöt a falra festeni.
6/6 anonim válasza:
Alapvetően én sem hinnék neki de az utóbbi időben ez egy bevett csalási módszerré vált. Én a minap az OpenAI -tól kaptam aktiváló kódot, holott nem is próbáltam bejelentkezni. Ekkor kerestem rá és szembesültem azzal, hogy a csalók valós számokat használnak, olyanokat amikről Microsoft, Instagram stb. akvitáló kódok érkeznek. Ha ennyire nem tudsz benne megbízni akkor viszont vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!