Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van szeretője mindennap gondol rá akkor is ha ritkán beszélnek ?
Attól függ. Szerintem a férfiak ezt lazábban kezelik. Én gondolok a szeretőmre sokat, ő elég ritkán keres így feltételezem, hogy nem gondol annyit rám.
N
Kettesnél a pont, a nők többet gondolnak a férfira.
Gondolom most itt te vagy a nő.
En ugy gondolok a szeretőimre hogy pl tök kellemetlen ha hozzám akarnak felmászkálni, es fogadnom kell őket, adok egy óráz aztán lépnek, vagy zsibbasztanak a közös progik mert èrtelme sincs vele időt töltenem, vagy mégha a nejèről kéne hallgatnom is, vagy ha szinglik akkor meg gáznak érzem hogy lekorlàtol nehogy veletlenul is együtt nevessünk jol erezzük magunkat nehogy èrzelmek legyenek nehogy már többmindent meglehessen együtt èlni a d.gàsnál, (mint amikor ehetsz süti de csak az alját eheted meg), szoval gondolok en a szeretőimre akiknek csak csettinteni "kék" és lógó nyelvvel csicskulnak meg loholnak, de valahogy mindig húzom halogatom hogy nemá most :D
Ez meg odavezet hogy egyre többmindent fel akarnak kínálni, megvenni, egyre jobban el akarnak halmozni, gondolkoznak agyalnak hogy mit tehetnének èrtem csak engedjem már.
Anno egyszer pàrszor ugy megyeget velük a dolog, de valahogy bennem vmi "páncél" keud kialakulni mindig.
Ezért kellenek újak mindig..:(
Egyszeruen megutálom őket:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!