Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem hagyta el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyta el?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki eleinte közeledett felém de akkor még nem éreztem a szikrát és ő sem kezdeményezett bátrabban így annyiban maradt a dolog. Ezután lett egy barátnője. Mi még kapcsolatban maradtunk attól még barátokként, viszont egyik percről a másikra elmélyült ez a kapcsolat. A srác flörtölgetett velem, sokat törődött velem, nekem akkoriban erre pont nagyon volt igényem, így beleszerettem. Neki feltűnt, hogy szerelmes vagyok belé, mert konkrétan ki is mondta hogy látja. Aztán egyik este felhívott magához tanulni, valami ránk jött, és a tanulásból csókolózás, abból pedig szex lett. Itt eljátszotta hogy bűntudata van és közölte hogy ha kitálalok a barátnőjének akkor nem az lesz hogy majd ő velem fog járni utána. Ez elég rosszul esett utána nem is beszéltünk. Később ősszel elhívott talizni (miután csomószor megpróbált előtte 1 hétben szexchatelni velem) és mondta hogy neki tetszett ami kóztünk történt és akarja rendszeresíteni. Nekem is jó volt a dolog, belementem, így nagyjából 8-9 hónapon át folytattumk szexkapcsolatot, úgy hogy a barátnője nem tudott róla. Lefeküdtünk nálam, nála, apartmanban is voltunk, sőt természetben is. Nagyon izgalmas volt meg élveztem ezeket, viszont utána mindig nagyon fájt hogy velem csak ennyi és utána azonnal megy a barátnőhöz. Illetve monsta hogy a barátnőjével akar maradni, mert ahogyan vele vannak az kényelmes és már összecsiszolódtak meg hogy így meg úgy szereti. Mondta ezt, majd végül mindig az én ágyamban kötött ki. A tettei meg amit mondott ellentmondtak egymásnak, ugyanis amilyen szenvedéllyel ő csinálta szerintem érzelmek nélkül nem lehet, viszont sosem akart velem hivatalosan járni. Többször el is sírtam magam előtte, akkor próbált megvigasztalni de kezdte előről, és azt is mondta hogx vannak érzelmei irántam, és ha akkor amikor elsőre közeledett simán összejött volna velem, de mivel a barátnője gyorsabb volt, így vele jött össze. Sajnos olyan szerelmes voltam hogy mazochista módon újra és újra belementem.

Aztán egyszer összevesztünk a barátnő pedig kihallgatta hogy telefonálunk. Eztán le lettem tiltva és a fiú egyáltalán nem mondta el miért. Egy másik platformon én írtam rá, akkor válaszolt hogy a barátnője meghallotta, így csak annyit vallott be neki hogy smároltunk, és megkérte őt hogy tiltson le engem. Ahogyan ismerem a csávót, fix hogy rám tolta az egészet, hogy én nyomultam, mikor folyamatosan ő kezdeményezett. Azóta egy munkahelyi felületen beszélgetünk tovább, más kérdés hogy azóta is volt 1 szex, de utána a fiú mondta hogy majd most összeköltözik a barátnőjével és most már nem lesz mert hogy nem akarja veszélyeztetni a lakhatását meg hogy neki már kapcsolati téren biztonság kell.

Kihasználva éreztem magam,mivel 1 éve ilyenkor érdekes módon még odaédesgetett magához. Szóvá tettem neki, és mondta hogy én is használtam őt csak erkölcsileg kimentem magam azzal hogy én járni is akartam. Ezt még nagyobb marhaságnak éreztem. Kicsit úgy vagyok vele, hogy ez a fiú mindenkit a saját haszna szerint szeret, a barátnőjéről is elmondta hogy olyan nagy szerelemmel nem szereti, csak kényelmes, engem meg simán lekoptat ha veszélyben van a kényelme. Szerintem ő csak magát szereti, bár az már korábban is feltűnt hogy nárcisztikus. Az is furcsa volt hogy letiltott és napokig nem szólt hogy miért... úgy érzem ő nem szerelmes, viszont azt még mindig nem értem hogy a kényelem ennyire fontos lrnnr a mai világban hogy egy hiányos, fáradt kapcsolatban is benne ragad az ember?

Egyébként nagyon nehéz mert 1 évig nagyon közel engedett magához, most meg hirtelen ellök, hogy legyünk újra 2 lépés távolságban, és még állítasa szerint én használtam ki őt...

2023. aug. 5. 07:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Jót szórakozott...ennyi.
2023. aug. 5. 07:57
 2/23 A kérdező kommentje:
Más érzelmeivel...
2023. aug. 5. 07:59
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta, hogy miért nem hagyta el. A kényelem és a biztonság miatt.

Figyelj babám, én elhiszem, hogy szerelem meg minden, de a helyedben nem aláznám tovább saját magam. Remélem kinövöd az óvodás naivitást.

2023. aug. 5. 08:04
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hagyta el, mert veled nem akart soha többet, mint szexet, első perctől fogva csak arra voltál neki. Kihasznált és kész. Te meg naivan belementél. Ennyi történt.
2023. aug. 5. 10:22
 5/23 A kérdező kommentje:
És még ő mondja hogy én használtam ki
2023. aug. 5. 10:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hát muszáj rád fogni...

Szép dolog a szerelem, ha kölcsönös, ha nem az, mint a te esetedben, akkor te tehetsz arról, hogy használgatott míg meg nem unt, mert hagytad. Egyetlen egyszer sem mondta ugye, hogy többet érez irántad, elhagyja miattad? De ha netalántán mondta neked tudnod kellett volna, hogy akkor szakít is vele már az elején és akkor veled lett volna.

Te önkénten részt vettél abban, hogy testileg elszedte tőled amit akart, ne őt hibáztasd, önmagad kellene!

Foglalt pasasokkal nem kezdünk ki!!! Ilyen egyszerű.

2023. aug. 5. 10:27
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem megmondta konkrétan hogy vele akar járni, sose mondta hogy elhagyja miattam...őszintén nem is értem, minek mentem bele :( talán mert szeretethiányos volt meg jó volt vele a szex meg még szerelmes is voltam :(
2023. aug. 5. 10:32
 8/23 anonim ***** válasza:

Szinte gondoltam, hogy őszinte és konkrét volt, hogy többet ne várj el tőle, mert nem megy bele, az elején tisztázta a helyzetet és te mégis beleegyeztél.

(A csajnak infóznék egyébként, hogy tudja kivel él együtt, hogy szétcsalták. De csak akkor, ha tényleg sötétségben van, ha tud róla, ha nem bánja, hogy hűtlenkedik mellette, akkor hagyni kell őket.)

2023. aug. 5. 10:35
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát ugye az volt, hogy elvileg a csaj meghallotta hogy beszélt velem telefonon, és kérdezte, h minek hívogatom este, utána látta az úzenetet is, és a fiú állítása szerint csak addig mondta el neki a sztorit hogy egyszer csókolóztunk és a csaj ekkor tiltattott le engem vele

Igen, amúgy gondolkodtam rajta, hogy lehet, beköpöm

2023. aug. 5. 10:37
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana, mert az a görény nem csak veled csalta meg több mint valószínű és arra is képes, hogy feleségül vegye, gxereketet csináljon neki, hogy meglegyen a kényelem neki örökre aztán csalja ugyanúgy fűvel-fával és azt a csaj nem érdemli meg (se a gyerekei, ha lennének). Ha volt arcod szeretőként tetszelegni, akkor mentsd is meg tőle! Én borítanám a lakik bilit. Ez biztos.
2023. aug. 5. 10:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!