Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb ideig tartó megcsalás majd lebukás után létezik ilyen?
Persze hogy létezik.
Ahol a sok hitel, a pénztelenség, az esetleges válás utáni lakhatási nehézségek felmerülnek, ott sokan végiggondolják ezt, szépen befogják a szájukat, és nem csinálnak semmit. Jó sok házasság működik így kishazánkban.
Átgondolják hogy egy válás/szakítás után milyen életük lenne anyagi szempontból és szépen meghunyászkodnak.
Persze vannak olyanok is akiket nem a pénz (pénztelenség) köt össze, de pl kapcsolatfüggők vagy bármilyen más pszichés betegségük van, ami miatt bármit elnéznek a párjuknak.
3-as érdekeset írtál.
Nálunk kicsit hasonló a helyzet, de a kerdezonek valaszolva.
Nem tudom engem mióta csaltak meg, de lebukott a párom. Engem mivel rég kiábrándultam belőle ez nem zavar. Mondtam is, menjen a másikhoz, kezdjen új életet, legyenek boldogok. Erre szakítottak. Fogalmam nincs miért nem örült az egésznek.
Azóta is itt van, lakásdísznek.
"Azóta is itt van, lakásdísznek."
S ti miért nem váltok el? Neked jól van ez így? Muszáj fenntartani a látszatot a külvilág felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!