Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hűtlen “minden” férfi?
Tudom vannak kivetelek!! De! Csekély ez a szam es ne higgyuk holgyeim, hogy ez pasim/ferjem az pont abba a letszamba tartozik a huseges. Valamiert mindig minden no azt mondja az o ferje huseges! Aztan persze kb mindenhol az latom kb akarmilyen tarsasagban, hogy hiaba ferj/apa/barat adodik egy lehetoseg es el vele. Velem mar annyi pasi akarta megcsalni a nojet, hogy elmondani nem tudom es nem csabitgatok senkit. De vannak ferfi barataim, rokonaim akiktol szinten tudom, hogy majdnem mindenki hutlen az o tarsasgukban is. Nem akarom ecsetelni mennyi helyrol szembesulok ezzel.
Inkabb az erdekel szerintetek ezzel mit lehet kezdeni? Keressunk penzes pasit es akkor legalabb, ha meg is csal van/volt haszna a pasinak? Vagy eljunk egyedul? Vagy pedig legyunk mk ks csalfak? Ki-hogyan dolgozza ezt fel es kezeli? Akar ferfiak is irjatok, ha ti igy gondoltok a nokre mint csalfak, te hogy rendezed el magadban?
Ha a nő megneszeli vagy rákérdez 10-ből 10 tagad vagy
azt mondja a nő szállt rá, ő nem tudja, hogy miért hivogatja folyton. :s
Pont onnan, ahonnan Te a férfiakról.
Nagy számok törvénye alapján, éppen a szemét emberek tesznek fel ilyen kérdést maguk megnyugtatása érdekében.
Szánalmas vagy.
Azért lehet érezni, hogy egy kapcsolat jó vagy nem. Az ember jó esetben ismeri magát és a párját is. Sajnálom, hogy neked még nem volt részed egy igazán jó párkapcsolatban, remélem megtalálod, amit keresel.
Keress olyat, akiben meg tudsz bízni, fektess energiát a kapcsolatba, hogy jó legyen. Legyetek őszinték egymással.
Kérdező, amit felvetettél sokszor igaz. Ennek is az okait kell megnézni (pont ugyanúgy, mint amikor a nő lép félre, és indokként felhozza hogy nem foglalkozott vele a férfi, és ez az ő hibája. De akkor itt most fordítva nézzük: szekálta-e a nő, flegmáskodott, foglalkozott-e vele normálisan, tisztelte-e stb.)
Viszont. Én idevenném azt is, amikor a férfiak instán lájkolgatnak tipikus csajokat, vagy az utcán vetkőztetik a szemükkel a nőket. Ez is szégyen. Amikor a barátnő rajtakapja a pasiját, hogy miért lájkolgat ilyeneket, akkor még ő van felháborodva.
Egyébként én nem csaltam meg a páromat sohasem. Amikor rosszban voltunk, akkor felmerült bennem, hogy esetleg rossz döntés volt vele a közös élet, de inkább rendezni akartam vele a dolgokat, és átbeszélni mindent. Végül nő létére ő csalt meg többször is.
Most akkor ha "minden férfi hűtlen", akkor vagy hazudok, vagy nem létezem. :D
De miert akkora baj amúgy a megcsalas?
Azt megértem hogy az ember úgy rendezkedett be hogy találjon magának egy part
De mi azzal a gond ha közben szexel mással??
Utolsó, most nem értem.
Tehát a férfi nem hűtlen, a pasi igen. A férfi viszont mégis keresni fog másik partnert ? Kicsit paradox, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!