Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam hogy a páromnak nem is én voltam az első, és teljesen kiakadtam. Szerintetek jogos?
Hát nem mondhatnám, hogy jobban érzem magam a válaszoktól, de egy próbát megért azt hiszem.
8-as:ahogy írtam gyerekkori traumáim voltak a szexualitást illetően, amiről ő is tudott, beszéltünk róla.ezzel a tudattal jártunk, de mindegy...
10
Remélem, élőben is ilyen nagy pofával, és ilyen szavakkal osztod az észt nőkről, és a nők szexualitásáról. Csak nehogy egyszer valaki úgy a pofádba taposson, hogy soha többé ne egyenesedjen ki az orrod. :)
Figyu, elhiszem, hogy sokkolt a dolog. De ha amúgy működik köztetek akkor nem kéne túlagyalással elcseszni. Erre próbálnak a normális valaszadók rávilágítani.
Másnak nője sincs, tartsd meg a tiédet ha szereted, főleg ha őt is bántja. Ez nem egy megcsalás. El kell engedned a ferfiuji buszkeségedet, mielőtt tönkretesz valamit ami jól működik
"utána undorodott tőle (rá sem bírt nézni) és napokon át csak sírt"
Inkább azt látom problémának hogy leszarod hogy a barátnőd sírt. Ez elég nagy gond. Mint ahogy azt is leszartad hogy ő már vágyik rád, trauma ide vagy oda, ha ő a fontos, akkor a traumákat is kicsit átértékeli. Vagy legalább nem lennél ennyire érzéketlen vele. Ezek nem éppen a megbízhatóságodat támasztják alá.
Oké lehet nem volt tiszta, de nyári szünetben történt a dolog, mikor távol voltunk, nem voltam ott, nem is tudtam nyilván mit csinált, főleg azt sírt-e (ha tényleg így történt, ezeket ő mondta), mindez csak most derült ki.
Ami tényleg jogos, hogy tényleg megvárakoztattam. De nem kényszerítettem magam mellé akkor sem.
Illetve ha most találkoznék a fickóval biztos az első lenne, hogy az orrát betörjem.
13as: igen pont emiatt hezitálok, mert egyébként nagyon jól kijövünk, és többet jelent nekem mint bárki más
16: próbáltam nagyon óvatos lenni, sötétben is voltunk, és meg sem fordult a fejemben, hogy ne higgyek neki.
Ha jól értem, még csak egész rövid ideje voltatok együtt, amikor ő lefeküdt ezzel a férfivel? (Próbálok számolgatni.)
Egyébként teljesen megértelek. Itt amúgy nem az a fő gond, hogy nem te voltál neki az első, hanem hogy megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!