Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mért tart egy szeretői viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért tart egy szeretői viszony 10évig,ott már érzelmek lehetnek mind kétt fél részéről?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 14:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
8 Inkább azt nem értem a kibrhatatlan pcs hogy tart ki melletted 17 éve, vagy közben ő is megházasodott? Vagy van neki több párhuzamos kapcsolata?
2023. aug. 3. 00:38
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azt nem értem, hogy egy kibírhatatlan pöcsnek miért teszed szét a lábad, pláne, ha van férjed is."

Mert egy ócska ember,gerinctelen ribizli,akinek a dugás meg egy nagy farok többet ér a társánál..

2023. aug. 3. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
12 Ezzel mondjuk nem sokat fogsz közeledni a megoldáshoz. Megoldások? Szexuálisan is hozzád illő partner választása, ha nincs akkor szexbolt kiegészítők, nem az hogy a rossz szexet választja mert az baromi egészségtelen a nőknek. Akkor inkább a semmi. Szerintem hozzámehetne inkább a kibírhatatlan pcshöz, mindenkinek jobb lenne úgy.
2023. aug. 3. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Én csak válaszoltam itt az egyik kérdésre,nem a megoldást

nyújtottam.. :-)

Rossz szex,hm..nem tudom hány olyan embert láttam már,

akiknél minden klappolt..Szex is,lélek is...

Vagy az egyik,vagy a másik általában nem működik,vagy egyik se,

hosszú távú kapcsolatokban.. :-)

Én nagyon szeretem a férjem,és hát hogy fogalmazzak,

nem egy nagy kunszt az ágyban,volt már nála sokkal jobb

partnerem is,de mivel nagyon erős a lelki kapocs köztünk,

el tudom viselni íg vele az életet..Mert mi lenne jobb,

valakivel irtózatos jókat kefélni,aztán meg ki küldene egy

üveg sörért? :-D Kösz nem.Egy idő után már amúgy sem a szexen

lesz a hangsúly,hanem a gyerekeken,az életen.Mert ott sikeresnek

lenni,sokkal nehezebb mint szexelgetni....

2023. aug. 3. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
14 Az úgy nem gond ha nem szexelsz és kész. De ha ő mondjuk naponta akarná és rossz, akkor az már gond. Nyilván szexmentesen lehet élni egészségesen.
2023. aug. 3. 15:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Szexmentesen nem lehet egészségesen élni egy párnak.

Egyik fél biztos hogy frusztrált lesz.

2023. aug. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!