Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már rendszeresen kollégával/kolléganővel, úgy hogy volt mellette kapcsolatod, mi lett a storytok vége?
Fél éve csináljuk már kolléganővel ezt a dolgot, idősebb a férje és félig a sírba van, kevés náluk a szex 1-2 havonta de ő még fiatal és vannak igényei.
Nem tervezem sokáig csinálni, de az a baj, hogy én többet akarok, amíg ő nem...
Tiszteletben tartom a hitedet.
Nem szeretnék vitatkozni veled.
Én csak egy egyszerű tényt mondtam el. A megcsalós sztori 20 éve volt. A mostani házasságom előtt volt egy 6 éves kapcsolatom, ahol szintén nem voltam hűtlen.
Tehát jelenleg 11 éve nem csaltam meg senkit.
Remélem nem gondolod, hogy hazudok. Főleg egy olyan platformon, ahol semmi hasznom nem származik belőle.
(10)
12. Nem, de az átlag nem ez. Van, aki nem tud felnőni, nem tud más döntést hozni.
Nem kioktatni akartalak vagy leszólni, ne haragudj.
Nagyon örülök, hogy jó a házasságod! Sok boldogságot kívánok, ritka ez is. :)
Köszi szépen!
Van abban is igazság amit te írtál. Rengeteg példa mutatja. De nagyon sokfélék vagyunk, van aki tanul a saját hülyeségéből, van aki meg folyton ugyanabba a folyóba lép bele.
10. Sokmindenkit lepontoznak,még akkor is ha csak a jószándék vezérel. :/
Ki így,ki úgy éli az életet,természetesen a saját döntése mindenkinek.
Mi csak leírjuk a véleményünket vagy saját tapasztalatainkat és azért is megy a negatív értékelés mindig valakitől.
És mit szoktatok nézni Netflixxen?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!