Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy lépjen felém a férfi? Vagy ennyi alapján lehet, hogy csak benézem , hogy bejövök neki?
Nős. Nekem bejön nagyon nagyon, úgy vettem észre, hogy én is neki.
Pl. sokszor nézi a testemet , elköszönéskor megsem várja,hogy elforduljak ,de már levándorol a tekintete
Szokta mondani, hogy jól nézek ki, szépnek tart, sőt azt is mondta, hogy én vagyok a legszebb az ottani lányok közül (pedog6eu nem igaz)
De bent úgy magától nem jön oda hozzám csak nagyon ritkán .
Bejelölt facen,de írni nem írt, egyszer írt a történemre, amire válaszoltam,de azt csak láttamozta.Pedig vártam, hogy akkor legalább elindulna egy beszélgetés,ha már bent nem talizunk sokat.
Vagy lehet ezek a dolgok csak kedvességből mondja és félre értem? Igaz ,mondani bármit lehet,de hogy annyira néz azt miért játszaná meg?
Nagyon nagyon belezügtam, folyton rá gondolok.
Én nem ítélkezem, mert pont nem érdekel.
Azonban ha mégis kéne(kérdésedből fakadóan), akkor azt mondanám:
Legyen mersze ott hagyni a feleségét. Még az is jobb, hogy házas együtt fekszik-kel egy másik nővel közben meg félrelép.
Ohhh...Nekem is szokta azt mondani valaki,hogy nagyon csinos vagyok,azt is,hogy szép,de figyelj csak!Felnőtt emberek vagyunk.Egy házas férfinek van felesége,akinek éppúgy fájdalmat okoznék,mint a gyerekeinek.Természetesen önmagamnak is,ugyanis ebbe képtelenség érzelmileg nem belekeveredni,ha van az embernek szíve.Számomra ez nem érné meg,csak felkavarnám az állóvizet,bonyolítanám a saját életemet,nem beszélve másokéról,akik mindössze szenvedő felek a sztoriban...
Szóval,szerintem kétszer gondold meg,mielőtt egy illúzió megszállottá tesz!
Nemhogy a férfit dicsérnétek, hogy bár tetszik neki a nő, mégsem lép konkrétabbat.
Amúgy férfiszemmel valószínűleg tetszel neki, de nem mer lépni mert ha visszautasítod az elég ciki lenne számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!