Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak szerintem bunkóság hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem bunkóság hogy ezt így megmondta?

Figyelt kérdés
Egy fiú rám mászott, lefekúdtünk, jól éreztem magam vele, de kózben kitudódott hogy van barátnője. Ekkor elmondtam neki, hogy ez nagyon gerinctelen dolog és ha megcsalta a barátnőjét, akkor nem is szereti igazán, maximum kényelemből van vele. A lány amúgy másik városban él, mi meg egy városban tanulunk. Ekkor a fiú azt válaszolta hogy de szereti, mert mert velem egyszerűbb lenne összejönni, mégse velem van.

2023. jún. 27. 06:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

9

Igen, az őszinteséghez hozzátartozik a tapintat, empátia és intelligencia.

Gondolom, neked ezek ismeretlen fogalmak.

A tahók pedig csak mondják, ami éppen jön, és ezt nevezik őszinteségnek. Hát nem az.

2023. jún. 27. 07:43
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
En helyedben szolnek a baratnojenek, hogy sajnalod hogy igy tortent, de kesobb tudtad meg
2023. jún. 27. 07:48
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

11. Már miért lenne ismeretlen fogalom?

Most ezt mégis miből vezetted le?

A férfiak ilyen nyers, és logikus mondatokból értenek. Mi ilyen földhözragadtak vagyunk, a kegyes hazugság is hazugság. Egyszerűen azért, mert tényszerűen hazugság. Az más kérdés, hogy más az erkölcsi megítélése a kettőnek.

Tudom hogy számotokra ez elismerhetetlen, de az átlag férfiak mások mint az átlag nők.

A férfi a logikát szereti.

És őrül az őszinte kritikának.

Mi a barátainknak őszintén beszélünk, nem kertelünk, és nem csomagoljuk be a dolgot.

Ha elb@szott valamit, akkor azt mondjuk.

A nő ezzel szemben érzelmes.

Neki csomagolni kell a mondandó.

Nyugtatgatni, meg biztatni, hogy majd jobban megy, nem nagy dolog, és a többi.

Az hogy ez leírva elfogadhatatlan számotokra, is csak azt bizonyítja hogy ez igaz.

“ A tahók pedig csak mondják, ami éppen jön, és ezt nevezik őszinteségnek. Hát nem az.”

Akkor kell őszintének lenni, ha a másik ezt megengedte. Kéretlenül mondani, bunkóság. Ebben egyetértünk.

2023. jún. 27. 07:59
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

11.

Páran azért nem értik meg a kérdezőt( köztük én sem), mert elsőre lefeküdt egy sráccal, ami valljuk be sokaknak nem fér bele erkölcsileg.És emiatt számomra legalábbis, nem tartom jogosnak ,hogy, ítélkezik a másik erkölcséről.Persze ez a nézet/ vélemény nem biztos, hogy igazságos, sőt nincs egyensúlyban a kettő viselkedés. De akkor is ezt váltja ki az emberből.Legalábbis belőlem.

2023. jún. 27. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

Empatikusnak és intelligensnek neki nem csomagolás.

Ha őszinteséget kérek is elvárom az együttérzést és az intelligenciát.

Ez egy percig sem megy szembe a logikával. Csak van, aki ugye nem képes az empátiára, annak ez nem megy és azt hiszi, hogy csomagolás.

2023. jún. 27. 08:07
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Mekkora rohadék...

Bárki bármit mond, ha valakit megcsalsz, azt nem szereted. Nekem egyszer azt mondta egy csaj, aki megcsalta a párját, hogy van amikor jó a kapcsolat, van amikor nem, most éppen nem jó, de nem szakít vele, mert van amikor jó, amikor meg nem jó, akkor csal. Ok :D

2023. jún. 27. 08:13
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

15. Renben van miszissz felsőbbrendű, egy empátia nélküli sz@r vagyok. Most jobb? Nagy empátia egyébként, hogy a másikat meg akarod alázni, ahelyett hogy érteni próbálnád. De legyen így! Remélem őrülsz hogy elbasztad egy ember napját, a nagyon intelligens, és empatikus hozzászólásaiddal.

Neked is sz@r napot!

2023. jún. 27. 08:40
 18/21 anonim ***** válasza:
27%

Sértődött kisfiú most durcizik…

Rémlik, ki kezdte el minősíteni a nőket, hogy elvárjuk a hazugságot?

Brühühü

2023. jún. 27. 08:45
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Maradjunk annyiban, hogy egy magát intelligensnek és empatikusnak tartó ember nem taposs bele a másikba, csak azért hogy neki legyen igaza. Egyébként az empátiának is vannak fokozatai. Minden skálázható. És helyzet meg lelkiállapot függő is.
2023. jún. 27. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
18. Nem a hazugságot várják el, csak azt hogy ne a teljes rideg valóságot mond el.
2023. jún. 27. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!