Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan derült ki, hogy a pasitok fiúkkal is szexel, es tart e még a kapcsolat, hogyan ért véget ?
Ha vágysz 3 ik pasira, az mar jelenti azt hogy a kielegulesed vele gyenge, es ilyen formában “legális” lenne a mas férfi farka.
Ha ki lennél elégülve rendesen hidd el h nem vágynál másra.
Es a 3 ik farok is biszex lenne, attól se varj csodát
Az én pasim volt más pasival előttem, gyenge biszex hajlama van. Többször voltunk 3-asban más biszex pasival, vagy 4-esben biszex párral.
Engem más csaj nem igazán vonz, de ha a másik lány szeretne valamit csinálni azt szoktam hagyni és élvezni. Pasim sem akar csak egy pasival lenni.
6: teljesen tévúton jársz. A párom többezerszer szexelt nővel életében, velem is évek óta sok százszor. Hatalmas potenciával rendelkezik, naponta többször megdug, egy menet után azonnal újra áll a farka.
Életében kétszer volt biszex élménye, hármas szexben, évekkel ezelőtt. Azóta sem kereste ezt az élményt, csak beszélünk róla, hogy csinálhatnánk mi is hármasban, de én jobban szorgalmazom, mint ő. Benne van, de én gyakrabban hozom fel a témát. Amúgy tényleg nagyon enyhe biszex vágyai vannak, alig vállalna be valamit pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!