Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép, 30 feletti foglalt nők gyakran lépnek félre?
Pl izgatja őket, hogy szeretőjük legyen?
Fiatalon nem élték ki magukat?
Kecsegteti a hiúságukat, hogy sok fiatalabb pasinak tetszenek?
Vagy, hogy facér, nem családos pasik flörtölnek velük?
30 felett lehet 40-es is, aki jól tartja magát.
Vannak, akik 30 évesen se szépek már, elhíznak, slamposak lesznek, stb.
A kérdés azokról szól, akik bárkit megkaphatnak.
Nem lépnék sose félre. A páromat szeretem. Természetesen jól esik, ha más pasiknak is tetszem, bár vannak esetek mikor idegesít, hogy annyian megnéznek.
"Kecsegteti a hiúságukat, hogy sok fiatalabb pasinak tetszenek?"
Leszarom őket. 32 évesen a saját és a picivel idősebb korosztályt preferálom.
Nem lehet altalanositani.
En nem hiusagi kerdesbol vonzodok a 20-onevesekhez,hanem mert egyszuren az tetszik. Abbol is az igenyesek es szepfiuk.
Szeretőt tartani számomra inkább szégyen. Az azt jelenti, hogy szarul választottam párt és annyira megbukott a magánéletem, hogy kénytelen vagyok lealjasodni ahhoz, hogy egyben tartsam. A bohócok csinálnak ilyet.
Kiéltem magam fiatalon, pontosabban nem volt rá szükségem. Azért vagyok alkalmas monogámiára, mert nem hagytam magam mögött egy életet, hogy ezt éljem, hanem ezt az életet akartam élni mindig is és erre értem meg.
Az önbizalmam rendben van, nem kell kiskakasoknak simogatnia. :)
Nem lehet a párunk mindenben tökéletes, ez nem a rossz választáson múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!