Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetted túl magad a szeretődőn miután szakítottatok?
Mindketten házasok. Én szakítottam vele mert már nem éreztem jól magam a kapcsolatban. Keveset adott már, több volt a szenvedés. Nem tudom, hogy fogom megallni, hogy ne irjak neki. Majdnem 1 éves viszony.
Vajon a távolság és az idő segíteni fog?
Attól függ hogy milyen hiányt pótolt ő az életedben.
Ha csak szex kellett tőle és az ezután is hiányozni fog, ez könnyebben legyőzhető, mint ha azért fordultál felé mert érzelmeid is voltak és ez viszonzásra is talált. Mert ha már nem szereted (ha szeretted valaha) akkor könnyebb túllépni a hiányán.
Ha viszont még vannak érzelmeid felé akkor nehezebb lesz. Főleg ha otthon sem kapod meg azokat a lelki dolgokat ami miatt a szerető felé fordultál.
Összességében a távolság és az idő segíthet, de azt neked kell tisztáznod magadban, hogy milyen hiányérzeted volt amit a szeretődnél találtál meg, és fennáll e még az a hiányérzet, vagy tettél e valamit hogy a házasságod ilyen téren megjavuljon.
Hihetetlen és megdöbbentő milyen gonosz és érzelmileg is nulla emberek vannak itt…!
Amikor annak idején én szakítottam, akkor már túl voltam rajta, rájöttem, hogy csak használ…. Más, új örömök jöttek az életembe, ami lekötötte a figyelmem. A viszonynak nem bántam egy percét sem, sokat tanultam belőle. A fájdalmat bánom, amit okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!