Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján érdeklem a srácot szerintetek vagy nem?
Figyelt kérdés
Mindketten házasok vagyunk, kb 10 éves kapcsolatban.32 évesek vagyunk. Munkahelyről ismerem, kezdetben csak köszöntünk egymásnak,de már akkor is folyton mosolygott, pedig nem is ismert. Aztán nemrég úgy alakult , hogy beszéltünk munka miatt, azóta váltunk pár mondatot,de nem mindennap. Amikor beszélünk mindig nagyon kedvesen mosolyog végig,volt hogy drágámnak hívott, mondjuk ez fura volt,meg nagyon közvetlen.Mondjuk lehet másokat is,mert nagyon társasági, beszédes figura, én nem annyira. Sajnos bennem elindult vmi felé, és nem tudom, hogy kölcsönös lehet e vagy csak ilyen kis kedves. Mert van ez a dolog, hogy így viselkedik amikor találkozunk, beszélünk, viszont amúgy meg ha nem járok felé akkor ő keres, gondolom ha érdekelném akkor keresné az alkalmat. Na mindegy. Mondjuk én is csak azért járok felé mert elkerülhetlen melóba hogy arra menjek. Amúgy hiába kezdem jobban megkedvelni mint lehetne, úgy nem kezdeményezek beszélgetést vele csak köszönök, aztán van hogy megállít és akkor dumálunk kicsit.2023. ápr. 29. 19:32
1/10 anonim válasza:
"volt hogy drágámnak hívott"
... fúj.
2/10 anonim válasza:
Nem is tudom...Én idegenkedem attól,ha valaki nem ismer és becézget.Ezzel kicsit amolyan szélhámos benyomást kelt bennem.Nekem is volt ilyesmi,mondjuk nem vettem komolyan abszolút.
Igazából mindaddig,amíg nem lép komolyabban feléd és nem rendezi a magánéletét,ez csak szimpla flört.
3/10 anonim válasza:
Idióta, két 10 éves kapcsolatot elbaszni mert viszket odalent.
4/10 anonim válasza:
Az érzelmi megcsalás is megcsalás. Kíváncsi vagyok megkapod e ezt a mondatot kicsit később. Vagy ez csak a férfiak ellen lehet bevetni… Majd jusson eszedbe, amikor már az aktusnál jártok.
30/F (házas)
5/10 anonim válasza:
3,-as. Miért gondolod hogy elb.sznak a 10 éves kapcsolataikat? Nagyon sok viszony nem derül ki sohasem.
6/10 anonim válasza:
10 éves kapcsolatot kockáztatsz,mert egy idióta munkatárs drágázik ismeretlenül?
Sürgősen verd ki a fejedből és kezdj el koncentrálni a férjedre!
7/10 anonim válasza:
Na várj! Hol dolgoztok? Mi a munkátok?
Az sem mindegy.
8/10 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem nem, úgyhogy inkább tedd helyre ha lehet a házasságod, legalább próbáld meg, ha nem lehet, akkor válj el. 🤷♀️
9/10 anonim válasza:
Ez alapján csak az a típus, aki flörtölget, cukiskodik mindenkivel. Van ilyenből olyan, aki nem megy tovább, csak hobbi egotuningból csekkolgatja, kinek jön be, és persze olyan is, aki minden lehetőségre ugrik. (A drágámozás... kicsit "metro" nekem vagy csak "retro" bizalmaskodó...) De mindenesetre csak olyat tegyél, amit fordítva a férjedtől is elvárnál.
10/10 anonim válasza:
megkell tudnod először milyen a hozzáállása, esetleg mondj neki egy olyan storyt h kétségbe vagy esve, megismertél valakit, de ott a férjed és kérdezd meg, hogy a helyedbe mit tenne, ebből minden nyilvánvaló lesz, ha a férjednek elmondja, akkor mond neki, hogy tudtad, hogy valami nem kóser ezzel az emberrel, meséld el neki mennyit beszéltek és hogy drágámnak hívott, meg hogy megfogta a vállad(tudom h ilyen nem volt), aztán mond h tényleg volt ilyen a beszélgetésetekbe, csak hogy ezt az egész történetet a pasi mesélte neked, te pedig nyilván azt mondtad neki, hogy ne dobjon el egy 10 éves házasságot, semmi ellen se ellenkezz, ha a férjed azt mondja, hogy szétveri, mond neki, hogy ne kímélje, hiszen ha azt mondod, hogy nem kéne erőszak, lebuksz, hord el mindenféle pszichopata állatnak, remélem összehozod, sok boldogságot!:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!