Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan látjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan látjátok?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, 2 eve, aki nagyon akarta, hogy kapcsolatunk legyen. Ez meg is törtent, csak közben kiderult, hogy belecsöppentem egy három es sokszögbe, mert vegig megvoltak előttem is es utanam is 1-2 szexkapcsolata. Azaz volt egy stabil szexkapcsolata es meg ahány beugrott emellé, amennyi lehetősége maradt masokkal, újakkal, stb

Ezek a nők nem akartak tőle semmi komolyat emiatt tudta titkokban tartani ezeket a kapcsolatait.

Azert jöttem ra túl kesőn mert nagyon ragaszkodott a kapcsolathoz, legalabbis tette magat ezek szerint.

En arra gondoltam, hogy nem tudok haragudni ra, mert lehet hogy azert nem tudott szakítani a többivel vagy a masikkal mert en gyenge vagyok, mint nő es nem tudom neki megadni ami neki kell. Szerintem emiatt kar haragudni, hogy nem érek semmit az ágyban ezek szerint

2023. ápr. 19. 07:26
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Honnan tudod, hogy voltak melletted szex kapcsolatai?
2023. ápr. 19. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat kerdezo, ha neked jol esik, hogy magadat igy leertekeled es azt gondolod, hogy nem ersz semmit, a masik hazugsagait pedig elfogadod, hogy atver, akkor egeszsegedre.
2023. ápr. 19. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, hogy ez a férfi lábtörlőnek és köpőcsészének használ téged, és neked még így is kell.

Aki ilyen, az meg is érdemli!

2023. ápr. 19. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Te mit szeretnél?

Komolyat vagy nyitott kapcsolatot?

Ha komolyat akkor nem ő a te embered, engedd el, és keress másikat.

Ha nyitottat akkor jó lessz ő is, csak akkor te is szexelj mással.

2023. ápr. 19. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Eleve olyan nőt keresett, akinek nincs önbizalma sem önbecsülés, mert mellette tud majd tartani háremet. Pont azért ragaszkodott hozzád mert tudta ha kiderül így fogsz reagalni, hogy még öt fogod felmenteni.

És ez részéről sem tudatos, csak tökéletesen hozzátok a sémákat.

Ne a megcsalás ténye miatt hanem amit ezek után gondolsz magáról, amiatt sürgősen kezdj el egy terápiát, mert nem normális hogy ennyire lealacsonyítod magad, behódolsz egy nimfoman hazug játszmázásának.

2023. ápr. 19. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen barátnőm, aki ezt mantrázta megcsalás után hogy ő nem teheti meg, hogy haragszik arra a gyökérre, mert biztos ő mint nő, nem elég.

Nekem ezt nagyon nehéz volt hallgatnom, megértenem. Végülis több barátnői és pszichológusi beszélgetés után szakított, de a mai napig nincs arról meggyőződve, hogy ez így volt helyes.

2023. ápr. 19. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!