Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek szerint tényleg nem igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint tényleg nem igaz az hogy szeret?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve együtt leszünk a barátommal. Én nagyon szeretem őt, és eddig úgy éreztem, hogy ő is engem. Azt tudtam róla hogy lányokkal szívesebben barátkozik, de ezt el is fogadtam, mivel én meg fiúkkal jövök ki jobban. Azonban volt egy lány barátja, aki néha nyáron is leutazott hozzá, annyira nem tetszett az ötlet, de bizonygatta hogy csak barát, illetve hogy a csajnak is van egy többéves párkapcsolata, szóval esélytelen hogy rányomuljon. Én naivan hittem is neki. Egyébként különböző városban dolgozunk, és ő 2 napot ott alszik mindig. Viszont egy közeli barátnőm is abban a városban dolgozik, és munkahely által megismerte a barátom "legjobb barátnőjét". A csaj összehaverkodott a barátnőmmel és mesélt dolgokat. Az elmondása szerint többször lefeküdtek a barátommal a hátam mögött a csajnál, és ezek után az alkalmak után mindig együtt aludtak, jártak randizgatni amíg mi külön városban voltunk, sőt a barátnőm egyszer csókolózni is látta őket az egyik bevásárlóközpontban. Legjobban az fájt hogy én semmit nem sejtettem, túl jóhiszemű voltam. Ahogy hazaértem, egyből számonkértem a barátomat hogy igaz-e. (Egyébként gyanús volt, mert ezzel a csajjal az úzeneteit mindig némította meg törölgette). Azt mondta hogy csak egyszer történt meg köztük a dolog, de nyilvánvalóan hazudott mert teljesen belepirult az egészbe, ideges lett. Akkor elmentem tőle, hazaköltöztem, azóta próbálja bizonygatni, hogy lehet hogy kipróbálta a csajjal, de engem szeret, és nem hagyna el érte. Sajnos ezek után nem tudok bízni a szeretetében. A magyarázkodás közben el is szólta magát amiből kiderült hogy 1 éve folytatott viszonyt a lánnyal.

Mi lehet az oka hogy félrelépett?

Itthon elég harmonikusan működtünk minden téren

2023. ápr. 15. 22:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyertelmuen az az oka hogy te nem voltal mellette. Par nap veled apr nap mas csajjal, mi ebben a gond? Ha jo amikor veled van miert baj az hogy mit csinal amikor nem vagy vele?
2023. ápr. 16. 06:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre nincs megfelelő magyarázat. Egész egyszerűen csak egy büdös gyökér az ilyen ember legyen az férfi vagy nő. Nem szeretett ez tény. Neki csak egy biztos pont voltál akit kedvelt valamilyen szinten. Remélem egy szavát sem hiszed el menjen csak a kis "barátjához". Amúgy az én exem is ezt csinálta "jaj csak barát" hát persze hogy csalt vele. Nyomorult hazug patkányok ezek.
2023. ápr. 16. 07:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen típusú férfiak kérdező, akik ezeket a dolgokat profin el tudják választani. Az lenne a korrekt a részükről, ha ezt az első perctől kezdve vállalnák. Itt a becsapás, ami a legjobban fáj és ez teljesen jogos!

A srác ilyen típus, nem biztos, hogy a kapcsolatotokkal volt a gond!

2023. ápr. 16. 08:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lenne beléd csak rád tudna gondolni, de egy éve félremegy a másik csajjal. Ez minden csak nem szerelem. Nem elég hogy nem szeret de nem is tisztel a patkány
2023. ápr. 16. 08:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret, az nem csal! És ő megcsalt...1 éven át...zárd ki az életedből és keress jobbat
2023. ápr. 16. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem szeret. Nehogy visszafogadd.
2023. ápr. 16. 09:30
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan ugyanígy jártam. Full ez a story még a külön város is egy hatalmas bibivel én már terhes voltam tőle.

Mire kiderult már elvetetni se lehetett volna. Így megszültem magamnak. Az exemnek olyan szintű szegyenerzete volt ezek után felém hogy fel akasztotta magát ekkora 7 hónapos terhes voltam.

Nem kár érte.

2023. ápr. 16. 20:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17 végre happy end.
2023. ápr. 16. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szoktam az ismerkedés elején leszögezni, hogy nem hiszek a fiú-lány barátságban, ha van lány barátja, elköszönök tőle. Nagyobb társaságban alkalmankénti találkozás szintjéig fér bele, a kettesben kávézás, egymásnál kettesben bandázás abszolút nem, az ilyesmi nálam azonnali szakítással jár.
2023. ápr. 20. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!