Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az ilyen ember mit keres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ember mit keres a társadalomban?

Figyelt kérdés
Az egyik nős haverom viselkedése még férfi szemmel nézve is erkölcstelen. Megcsalja a feleségét, de akivel csalja, azt is megcsalja, és swingerre/hármasra keres nőket/férfiakat is, mert biszexuális. Hányinger amit művel, és fel sem fogja hogy mit tesz, hogy mennyire szociopata a viselkedése. Egyszer megkérdeztem miért nem válik el, ha ilyen erkölcsei vannak? Azt mondta csak a neje meg ne tudja, és elintézi ennyivel. Minden nőt/férfit kihasznál, mindenkit csal mindenkivel, aztán letiltja az illetőt aki rájött a szociopataságára, és azt mondja: üldözik őt a nők/férfiak, és őrültek. Volt hogy a fülem hallatára beszélt egy hölggyel, akit megbántott, és a hölgynek azt mondta lazán: félre értette, és mit képzel róla, ő nem bánt senkit sem! Komolyan elgondolkodtam azon, hogy az ilyen ember mit keres a társadalomban, és vajon rajta kívül még mennyi ilyen jár-kel szabadon?
2023. ápr. 14. 17:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem pszichopata, "csak" féreg.

Viszont ő nem tehet róla, hogy más összefexik vele, önszántukból teszik.

2023. ápr. 14. 17:58
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Az én egyik volt kollégám is pont ilyen jellem. Nekem írogatott, miközben már rég megvolt a csaja, el is küldtem őt 😃 nem csak a magánéletben, de az üzleti életben is erre törekszik, hogy minél több embert átb.sszon.

A legaljasabb féreg, akit valaha ismertem.

Az ilyenek magányosan halnak meg.

2023. ápr. 14. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Tudod hány ilyen van az életben? Rengeteg. Otthon ők a mintaapuci, aztán szabadidőben másik pasik farkát szopja. Anyuci meg semmit nem tud erről. El sem hinné... Rengeteg ilyen retek van.
2023. ápr. 14. 17:59
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Egyszerűen annyi történt, hogy az ő erkölcse nem egyezik a társadalom nagyjának az erkölcsével. Es mivel ezt jól titkolja, a társadalom nem rekeszti ki.
2023. ápr. 14. 18:00
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

"Otthon ők a mintaapuci, aztán szabadidőben másik pasik farkát szopja. Anyuci meg semmit nem tud erről. El sem hinné"

Ez így van. Otthon gondos szülő, közben hajtja a hímribiket. A felesége akkor sem hinné el, ha látná.

2023. ápr. 14. 18:06
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Ahogy hallom,olvasom, ma minden 10 -ből 7 férfi pasizik.Bizony...
2023. ápr. 14. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Mütyürke húzzál már a bánatba a gusztustalan nőgyűlöleteddel együtt, de tényleg. Nem bírod ki, hogy ne fikázzad úton-útfélen a nőket? De azért sír a szád, hogy egyiknek se kellesz...🤦🏻‍♀️

Nemtől függetlenül undorító, amit a szóban forgó férfi művel és totálisan ugyanez lenne a közvélemény akkor is, ha nőről lenne szó, úgyhogy higgadjál le.

2023. ápr. 14. 18:27
 8/18 anonim ***** válasza:
16%

4-7-8.

Ti a való életből is tudtok ilyeneket? Mik a sztorik? Vagy csak olvassátok anonim helyeken?

2023. ápr. 14. 18:31
 9/18 anonim ***** válasza:
40%
Az egyenlőségre hivatkozva, amig egy nőnek ez szabad és a férje a hibás érte, addig az említett úrnak is szabad és a felesége a hibás.
2023. ápr. 14. 18:33
 10/18 anonim ***** válasza:
96%

8

A 7-es vagyok. A sztori a való élezből van. Mindkét úr személyesen mesélte el nekem a sztorit. A Rosszlanyokról válogatják a partnereket. Az egyikük fiatal, 25 alatti fiúkkal, a másik pedig kizárólag nőnek öltözött, nőies kinézetű férfiakkal találkozik. És még mennyi lehet, amiről nem tudok. Ez a két eset is igen furcsa módon derült ki.

2023. ápr. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!