Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ha abbahagyom?
Parkapcsolathoz nem volt szerencsém utóbbi baratom megcsalt, átvert.
Arra a következtetésre jutottam, hogy feladom valami hiba kell legyen bennem ha a volt baratom nem lett belem szerelmes es másokhoz jart
Kifogásolta h nem vagyok eleg kezdeményező. Azon is változtattam. Megis megcsalt
Talan jobb feladni ?
Nem valasztottam túl jó pasit, aki mindenkinek kell, hanem ellenkezőleg, csóró volt de ez sem volt garancia semmire , jokepu sem volt es meg ez is megcsalt
Komolyan egy pasi miatt feladod? Attól hogy kifogtal egy ilyet, meg nem jelenti azt hogy az összes többi is ilyen.
Az meg hogy nem néz ki olyan jól es csóró, az semmit se jelent, csak a begyepesedett incelek hiszik hogy ez a minden. Sőt egyre gyakoribb hogy a pasik- pontosabban him nemű lények- keresnek nőt azert hogy aztan élősködjenek rajta, mert dolgozni minek.
A hűség nem külső kérdése
3
Csak a begyöpösödött feministák hiszik azt, hogy a férfiak egre inkább élősködni akarnak a nőkön.
4
Ez nekem sajnos tapasztalat. Es itt is irtak többen is hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!