Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingliként milyen jogi támadás érhet ha férjezett nővel folytatok szexuális viszonyt?
#21 igazad van, az agresszív férfiak vonzók a nőknek....
...de csak addig amíg a kövi tasli nem nekik repül :) ilyenkor menekülnek (amelyik mer persze)
22!
Ha a tasli nekik menekül, akkor visszakézből olyat adnak, hogy lefosod a bokádat ott helyben :)
#22 nekem aztán nem, mert nem vagyok nőverő.
De bárcsak minden bántalmazott nő visszaütne...
20-as: Jót kacagtam rajtad.
Férje elrabol akkor az nyilván emberrablás 🤔. Köszi a jókívánságokat és azt h érdemben hozzá szóltál, haverom üdvözöl.
26: Sherlock Holmes módjára levadásznál minket?
Amúgy semmi ilyesmi nem fog történni, puszta kíváncsiság volt a kérdés minimális provokációval. Körülbelül mindenhonnan hallom hogy házasságban amúgy tök menő félre lépni és aki hűséges majd hogy nem hülye. Ismerőseim beszámolója után mertem itt megkérdezni h jogi úton lehet-e kezdeni valamit ez ellen azonkívül h összevered, megölöd, elrabolod a másikat stb.
Ki mondta, hogy rólam van szó?
Az egész provokáció volt inkább. Hol hallod te azt, hogy menő félrelépni, meg hogy hülye, aki nem teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!