Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tehetnék, ha több nő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha több nő is hirtelen közbe jött?

Figyelt kérdés

Elég érdekes a szitu, egy hónapja elköltöztem (újra) és hirtelen megnőtt a felém való érdeklődés. Az a baj, h tőlem mindegyik idősebb... Mindegyikkel van egy vagy több probléma is.

Most úgy néz ki egyik megvolt már párszor és belém is szeretett kb, de munkatárs szinte.

Ugyan ez a másikkal is ez a baj, h idősebb meg majdnem munkatárs.

ezen kívül van 2, de azok kívül állóak és gyerekes egyedülállóak.

A házi nyúlra nem lövünk mondást is ismerem, de páran már megmondták, h hülye aki kihagyja a lehetőséget.

Én egyedül élő, magányos férfi vagyok és most nem tudom, h mit tegyek. Mind a 4 tuti sok lenne, de egyszer egymás után beleférne :D

2023. márc. 15. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda problémák:)))
2023. márc. 15. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te szegény! Szerintem oszd meg velük a problémád. Mindjárt meg is oldódik 😁
2023. márc. 15. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez valami olyan szinten élés hogy egyik felé sincs benned tűz se szenvedély se, egyik sem az istennőd és vegetálsz csak.

Vegetálás az eletben tartalom nélkül.

Választanod se kell sok ilyen pasi van aki fűvel fával k.fél és ennyi elég is neki. Nem hiányzik az euforia, a dopping, a tartalom, az a mindent elsöprő érzés nekik, a szenvedély, hanem elvannak a maguk kisvilágában magokat szórogatva es ettől teljesek is.

2023. márc. 15. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyik probléma az, h az egyiket felvittem magamhoz párszor, de ő kb szerelmes belém és már néha sok. A másik 3 közül egy van aki felé érzek is valamit, szimpatikus de még is tiltott gyümölcs.

Jó lenne olyannak lenni akit nem érdekel semmi, de engem érdekel és dillemmáim vannak.

2023. márc. 15. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Colyt De vannak pasik amúgy akiknek így olyan üres" az egész és nem élet és majdnem unalmas is hogy partenere meg nincs az élethez aki érdekelné mint nő mint ember mint társ.

Sokaknak kevés az ha egy egy nő csak lyukat tud adni az életébe mást meg semmit.

2023. márc. 15. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, ha ebből egy összejön. Mert ahogy látom, ebből egy sem 100%-osan normális viszony.
2023. márc. 15. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Abban az egyben is annyi az összminden ami vonzó hogy tiltott csak.

Ha nem lenne az se kéne.

Valójában ninvs senkid sem.

2023. márc. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!