Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Eltűrjem-e, hogy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Donkey64 kérdése:

Eltűrjem-e, hogy a volt feleségem ordenáré hangnemben beszél a barátnőmről - és ő is a volt feleségemről?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyerek miatt kapcsolatban vannak.
2023. márc. 9. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne.Állítsd le mindkettőt, normális emberek nem így kommunikálnak,

főleg ha gyerekek is vannak a képbe.De amúgyse.

2023. márc. 10. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ez ugy tortent, hogy a volt feleseg tett ram folyamatosan megjegyzest, amit nagyon sokaig hagytam figyelmen kivul. Aztan egyszer meguntam, eldurrant az agyam, leugattam, egy ideig csend volt. Amikor ujrakezdte, mar nem hagytam szo nelkul, megint osszevesztem vele, jelenleg megint elvagyunk egymassal. Ket hetente 2x talalkozunk par percre gyerek atadasnal, koszonunk egymasnak es ennyi. Ha ujrakezdi, en ujra kiosztom. Mi mar 3 eve egyutt vagyunk, most fogunk osszehazasodni, elobb utobb majd megunja. Nalatok mi a problema?
2023. márc. 10. 23:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem az új lány miatt hagytam el a feleségemet, hanem előbb elváltunk és csak aztán egy évvel találtam az újat... Azért nem lehet a volt feleségemmel minden kapcsolatot megszakítani, mert közös gyerekünk van. De most a lehető legkevesebbet kontaktálunk. Az bántja a volt páromat,hogy az új lány fiatalabb sokkal (feleség: 53, barátnő 35).
2023. márc. 12. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nem turod el akkor is ez lesz. Mit tudsz tenni. Semmit. 😂😂 Haha
2023. márc. 14. 01:00
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

Azta. Egy meg eppen meeg nem oreg no osszejott egy bacsival. FUJ. Egy oreg bacsival szexel egy 35 eves no 😂😂😂

Nem kevernek ossze teged a faterjaval?

2023. márc. 14. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!