Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott a szeretői kapcsolatod? Meddig maradhat fenn egy ilyen viszony?
Mindketten foglaltak vagytok?
Akkor ez kb addig fog tartani míg az egyik fél le nem bukik otthon, vagy az egyik fél szerelembe esik a másik pedig nem és ez miatt lesz szakítás.
Nekem most kb fél éve tart.
Sajnos a teherbe esés lehetősége minden óvintézkedés ellenére sem nulla, ezzel számolni kell mindenkinek, aki szexel, de szerintem egy ilyen kapcsolatban erre hatványozottan kell figyelni. Szóval azt, hogy tesztel…. ez azért elég gáz:(
Szerintem nem azzal van a vaj, ha valaki többet érez a másiknál, hanem azzal, ha az érzéseivel nem tud mit kezdeni és elkezd követelőzni, vagy kereteket szegni.
Én arra jutottam eddig, hogy rengeteg tudatosság, alkalmazkodás és az érzelmek megfelelő kezelése kell…. de kemény mindenestre és sokszor nagyon nehéz, amikor ráeszmélsz, hogy nincs veled a mindennapokban, amikor nagyon jó lenne :(
Ennyi szánalmas embert te jó ég. 😂
Képtelenek a hűségre, mert jaj gyerek, hitel, ház, bonyolult stb.
Egyszerűen csak gyávák, minden más kamu duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!