Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg szeretőd volt? Lebuktál végül?
Amig együtt jártunk. Csak mellette kellett pótlék, mert szemét hanyagolós volt a barátom (nőzős is),de én meg szerelmes, ezért volt egy szeretőm aki vígasztalgatta a kislelkem. Szeretettel halmozott el. Ő törődő is volt, de belé meg nem voltam szerelmes.
3 évig voltam a barátommal, az utolsó 1 évben volt szeretőm. Aki mai napig is minden pasim mellé is simán jelentkezik szeretőnek.
Meg másik srác is így végigkísér az életben.
Nekem nagyon fura az, hogy tinikoromtól kezdve banyakoromig képesek szeretők kitartani, miközben a kapcsolatok ill barátok vagy másoknak a férjek is csak jönnek mennek, a szeretőkkel meg több évtizedes kapcsolatokat lehet tartani a végtelenségig is.
1 szerető akár 5 kapcsolatom mellett is kitart ha igeneket szórok. Bármikor visszamehetek bárkihez szexre vagy szexkapcsolatra, bármikor 10 év múlva is. Állandoan tárt karok várnak, elég egy hívás csak.
Most egyedül vagyok de ilyenkor meg nem őket akarom, hanem vki újat. Ilyenkor lelkileg nem vágyok "hamis" törődésekre, mert nincs aki "kínozna", hogy nőzik mellettem vagy kifelé kacsintgat mellőlem. Nem szenvedek.
Estig, amíg haza nem érünk. Elmondjuk egymásnak, ami felizgat mindkettőnket és többnyire szex a vége. Nálunk ez nem probléma, nem korlátozzuk egy mást semmiben. Nincs féltékenység, nincs veszekedés. Imádjuk egymást negyedszázad házasság és 2 gyerek után is. Nem a félrelépés a bűn, hanem a hazugság lenne az, ha titkolóznánk egy más előtt.
Egyet azért megkövetelünk egymástól - utána a közös ágyunkba a fürdőkádon át vezethet csak az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!