Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti vajon, vagy nem?
Ha egy pasi megcsal, akkor attól még szerethet, vagy nem?
Kizárja a csalás a szeretetet?
Hogyha esetleg szeret, de mar nem tart vonzónak, olyan van?
Vagy ha szeretne, vonzónak látná és nem foglalkozna a hibáival , h peldaul meghízott ?
Meg tudna csalni, ha szeret?
Vagy a szexualitás es a szeretet ket kulön dolog ?
Lol, az első jól írta, kiegészíteném azzal, hogy önmagán kívül mást nem szeret. Mindegy, hogy belső vagy külső.
Akit szeretünk, tisztelünk mint embert, nem kell, hogy szerelmes légy, akkor nem csalja meg a másikat, inkább szakít. Vagy kerüli a harmadik személyt. Csak a csúszómászó önimádó lép félre.
De vajon nem okos vegulis az ilyen amelyik csal ? Mindig van opciója...
nincs kiszolgáltatva senkinek
Nem megérteni kell, hanem kib**szni.
Önmagát szereti, ez biztos.
Miért akarod megérteni, miért nem az exed???
Mit kell ezen filózni? Okok ami miatt megcsalhatott:
-nem szerelmes beléd.
-nem becsül téged.
-nem nyújtasz neki az ágyban kielégítően.
-nem bír a farkával.
Neked ez nem elég???
Együtt maradsz vele? Rendicsek, utólag ha ismét szétcsal/vagy ha már most tart melletted szeretőt(szeretőket) és kiderül ne csodálkozz rajta.
Különben ha te nem szereted, tiszteled saját magadat, akkor miért várod el tőle??? Nem fog téged megszeretni, inkább folytatja a megcsalósdit, hiszen a lábtörlője és a f@sztörlője vagy, akibe beletörli a izéjét azután, hogy más nőt/nőket kufircol(t) meg.
Hihetetlen mennyire mélyre tud süllyedni jó pár ember. (#Smh)
Igen, szerethet! Sőt lehet több embert (nőt) is szeretni egyszerre! Ezt hívják poliamoriának. Vannak ilyen emberek, férfiak.
De sok férfinak egyszerűen a szerető csak szex, semmi több. Abból igényel változatosságot. Attól még hazamegy, sok közülük kiváló férj és családapa.
Illetve egy nőnek baromi értékesnek kell ahhoz lenni egy férfi számára, hogy az ösztön készítéseit vissztartsa.
Nagyon éles téma ez a megcsalás.
Én is szeretném megérteni a barátnőm, miért csalt meg, de sajnos nálam voltak okok, kb én kergettem bele, de akkor is...nem tudom egyszerűen felfogni.
A nőknél egyszerűbb ezt definiálni, pl a nők ha érzelmileg nem kapnak elég szeretetet, általában akkor lépnek félre....a férfiaknál ez sokkal butítottabb, hirtelen kangörcs, elveszi az eszét egy szűk szoknya, vagy épp egy bomba test, hirtelen megtörténik és kész.
Persze csak nagy általánosságban írtam, ezer és egy ok közrejátszhat még, mind a nők, mind a férfiak esetében. Pl az is, hogy valami hiányzott belőled, valami aminek nem adott hangot, pl nagyon egysíkú volt a szex, esetleg nem mutattad ki neki, hogy mennyire szereted, mennyire fontos neked, lapos lett a kapcsolat, alábbhagyott a kommunikáció stb...és sajnos ott van az is, hogy alapból nem volt semmi baj a kapcsolattal, egész egyszerűen egy gerinctelen alak....
Ülj le vele és beszéld át a dolgot, ha kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!