Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott egy nagyon helyes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy nagyon helyes férfi (29) párkapcsolatban él Ő is meg én is.Lesz köztünk valami?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyon helyes férfi (29) párkapcsolatban él Ő is meg én is. Köszönő viszonyban vagyunk néha oda mosolyog de nem mondhatom hogy barátok lennénk, inkább csak ismerősök.Sokszor felbukkan az álmaimban is,sokszor megesik hogy össze találkozik a tekintetünk akaratunk ellenére,szerintetek Ő is érez valami szikrát kettőnk között? Próbáltam már kiverni a fejemből ezt a gondolatot azzal hogy csak én képzelem túl a dolgot.24/l

2023. febr. 22. 21:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%

19

Hogy tudná "kontrollálni" bárki is az életed ismeretlenül, a képernyő mögül?

Egy nyitott fórumon vagyunk, ugyan úgy leírhatja bárki ide a véleményét, mint te. Akkor is, ha neked nem tetszik.

2023. febr. 23. 08:57
 22/24 anonim ***** válasza:
32%

Először is az tud válaszolni egy kérdésre akinek van benne tapasztalata és rálátása. A kérdező nem azt kérdezte mi a véleménye a megcsalt embereknek erről a helyzetről meg az álszenteskedőknek akik csak azért ennyire okosak mert az életben nem tapasztaltak ilyet vagy ha tapasztaltak is gyávák voltak és semmi megbeszélés nélkül lapitva hallgatva elnyomták magukba mert belekényelmesedtek az életükbe és a hüség szó mögé bújtak!

A kérdező irta van párja azaz fogalt nő a pasinak meg barátnője felesége...és kérdezte lehet e valami?

Erre kell válaszolni nem okoskodni meg osztani az észt!

2023. febr. 23. 08:59
 23/24 anonim ***** válasza:
A szikra a te fejedben van csak.
2023. febr. 23. 16:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélgetni vele. Ez a kulcsa mindennek
2023. febr. 27. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!