Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg megcsalt vagy csak viccelődött ?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a párommal már 8éve leszünk együtt idén , van egy másik pár akivel jóba vagyunk , sose voltam féltékeny a csajra mert párom ha iszik eléggé haverkodós a nőkkel is de tudtam mindig is hogy szeret és nem csalna meg viszont egy ideje másképp viselkedik azzal a nővel akarhànyszor összeülünk velük ölelgeti puszilgatja (de velem a hétköznapokban sem meg ilyenkor sem csinál ilyet csak ha én odamegyek és megkérem rá magától sosem )ezt még le is nyelném de a csaj masszőr és volt nála egy pár hete és furán is viselkedett amikor hazajött tőle nem akart puszit adni amikor puszit adott édeskés illata volt az egész arcának mintha fürdött volna női tusfürdővel (itthon nem fürdött le pedig nem előssször ment masszíroztatni és eddig mindig fürdött) és ugy beszelt velem hogy nem akart a szemembe nézni egyszer se azóta pedig ha bebaszik azzal “viccelődik” hogy megcsalt vele ezen kívül nem vettem észre mást rajta de már idegesít hogy mindig ezzel jön de csak akkor amikor iszik . Nem tudom mit gondoljak :( férfiak vagy valaki aki hasonló cipőben járt már mit mondtok ? Vegyem komolyan vagy tényleg csak viccelődik ezzel … ?2023. febr. 1. 23:27
4/14 anonim válasza:
Micsoda humorerzeke van reszegen… Ez alapjan szerintem is lehetett valami, de erdekelne, milyen kontextusban kezd el errol viccelodni, na meg a csaj parja mit szol a dologhoz.
5/14 A kérdező kommentje:
Alapból már az is furcsa hogy mèg mielőtt ment hozzá masszíroztatni mondta hogy nem azért választott olyan időpontot amikor nincs otthon a haverja hogy dugjanak a csajjal csak idegesíti hogy a haver ilyenkor bent ül alsógatyában amíg őt masszírozzák , utána meg ilyenekkel jön nekem részegen
2023. febr. 1. 23:59
6/14 anonim válasza:
100% hogy megcsalt.
Sajnàlom. Minden jòt kívànok.
7/14 anonim válasza:
Sajnos én is úgy látom hogy megcsalt :(
8/14 anonim válasza:
Hát igen, elég biztos, hogy ott történt valami.
10/14 anonim válasza:
Részeg ember mondja ki az igazat. Bele gondolsz hogy 8 éve vagytok együtt, kicsit unhatja már a tested. Ilyet akkor sem mondok ha megcsaltam volna a párom. Valószínű hogy meg tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!