Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak, ez az első alkalom, mindenkinek ennyire fájt, vagy csak én vagyok/lettem gyenge?
Elvesztettem minden irányítóképességem, vezérből alárendelt lettem...megsebeztek, sérültem, azt hittem, hogy a markomban van, de én voltam az ő markában. Most zavaromban azt se tudom, hogy mi merre hány méter. Ezt, hogy?
Hogy történhetett ez?
Te most elvezed ezt?
Instan kiderüt, hogy másokkal ismerkedik, találkozgat.
Szivatsz??
Szembesítettem vele, semmit sem tagadott, bevallott mindent, hazaköltöztem.
Így lett az Alfából hirtelen Béta...
Amúgy mi az, hogy azt hitted a markodban tartottad? Ilyen hozzáállással nem csoda ha ez lett a vége
Ahogy mondod, alfabol béta!
Képletesen értettem, azt hittem, hogy jó a kapcsolat, hogy jól csinálom, hogy elég szeretet és érzelmet adok, hogy mellette álltam akkor...akkor....akkor....megmentettem az életét, ha nem vagyok akkor ott, ő már halott lenne. Rengeteg ajándék, pénz stb...
De ez sem volt elég....baszki....brutálisak a nők.
19.
Te nem alfa de még csak nem is béta vagy csak egy lúzer,hogy pénzt ajándékokat adtál a csajnak most itt nyivákolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!