Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
38 éves férfi vagyok. Volt házas, 2 hónapja váltam el. A válásunk oka nem egy 3. Fél volt, viszont egy másik nő nyitotta fel a szemem. Lényeg a lényeg egy régi osztálytársammal egy oszt.találkozón beszélgetni kezdtünk, akkor még mind a ketten házasok voltunk. Amikor elkezdtem érezni, hogy ez nem normális, hogy ennyit beszélek mással, akkor a már régóta romlott házasságom feladtam. Egyébként is csak voltunk már egymás mellett, nem ő volt az oka, nem is akartam tőle semmit hisz ő házas. Mai napig.
Egyfajta baráti beszélgetés van köztünk, ő nem akar válni, én nem várom el, elzárkózott mindennemű olyan dologtól amely nem helyénvaló.
Viszont sokszor a beszélgetésünk más irányba megy, olykor elkalandozunk, majd gyorsan ,, fejezzük be " felkiáltással abbahagyjuk az ilyesfajta kommunikációt.
Amit nem értek, hogy ő volt aki nem akarja ezt, aki lezárja mindig, nekem nincs is veszteni valóm én csak tiszteletben tartom a döntését legyen az bármilyen. Viszont még is sokszor ok nélkül vitázik velem. Hogy én mennyi nővel vagyok jóba, hogy ő ezt nem bírná és sokszor kiforgatja a szavaim, hogy ,, aha látom ő róla elég konkrét infód van, biztos nagyon érdekel téged.. "
Komolyan sokszor olyan mintha féltékeny lenne, pedig ő a gát köztünk. Én megpróbálnám vele de ő foggal körömmel küzd ellene, ami nem baj hisz házas. Olyanokat mond hogy nem is lenne velem boldog mert nem bízna bennem stb stb.... akkor miért ilyen ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!