Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

38 éves férfi vagyok. Volt házas, 2 hónapja váltam el. A válásunk oka nem egy 3. Fél volt, viszont egy másik nő nyitotta fel a szemem. Lényeg a lényeg egy régi osztálytársammal egy oszt.találkozón beszélgetni kezdtünk, akkor még mind a ketten házasok voltunk. Amikor elkezdtem érezni, hogy ez nem normális, hogy ennyit beszélek mással, akkor a már régóta romlott házasságom feladtam. Egyébként is csak voltunk már egymás mellett, nem ő volt az oka, nem is akartam tőle semmit hisz ő házas. Mai napig.

Egyfajta baráti beszélgetés van köztünk, ő nem akar válni, én nem várom el, elzárkózott mindennemű olyan dologtól amely nem helyénvaló.

Viszont sokszor a beszélgetésünk más irányba megy, olykor elkalandozunk, majd gyorsan ,, fejezzük be " felkiáltással abbahagyjuk az ilyesfajta kommunikációt.

Amit nem értek, hogy ő volt aki nem akarja ezt, aki lezárja mindig, nekem nincs is veszteni valóm én csak tiszteletben tartom a döntését legyen az bármilyen. Viszont még is sokszor ok nélkül vitázik velem. Hogy én mennyi nővel vagyok jóba, hogy ő ezt nem bírná és sokszor kiforgatja a szavaim, hogy ,, aha látom ő róla elég konkrét infód van, biztos nagyon érdekel téged.. "

Komolyan sokszor olyan mintha féltékeny lenne, pedig ő a gát köztünk. Én megpróbálnám vele de ő foggal körömmel küzd ellene, ami nem baj hisz házas. Olyanokat mond hogy nem is lenne velem boldog mert nem bízna bennem stb stb.... akkor miért ilyen ???

2023. jan. 25. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Játszmázik. Azt a figyelmet, amit otthon, a saját házasságában nem kap meg, azt tőled pótolja. De neki ez ennyi.
2023. jan. 25. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zavarja hogy neked más is tetszik nem ő az istennő :D
2023. jan. 25. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Érzelmileg nem lehet túl érett. Csak figyelemre vágyik, de igazából nem tudja, mit akar.
2023. jan. 26. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Viszont ha zavarja miért zárkózik el ?
2023. jan. 26. 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert attol még neki nem kellesz. Ez csak ilyen egosértés :D
2023. jan. 26. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert gyáva.A szarkavarásra van esze,de másra nemigen.
2023. jan. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!