Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a feleségem telefonjába és láttam, hogy a közös baráti társaságból az egyik sráccal erotikus tartalmú beszélgetést folytat. Hogyan kezeljem ezt?
Szóval lefeküdtek egymással.
Ez itt egy névtelen oldal, nyugodtan leírhatod.
Nem szakítottál vele? Én biztos, hogy már ott hagytam volna.
Ha vele maradsz egész életedben ott lesz ez a gondolat, h mással érzi jól magát.
"Belenéztem a feleségem telefonjába és láttam, hogy a közös baráti társaságból az egyik sráccal erotikus tartalmú beszélgetést folytat."
Megdádáztad már a másik bácsit érte? Ha igen, akkor valamit mutattál a feleségednek belőle, hogy te is férfi vagy. Ha nem és azóta sem pocsékolod meg rendesen az asszonyt, akkor engedd, hadd éljen! Tartsál szeretőt te is, hátha azzal jobban megy a szex!
"Azóta kiderült, hogy lefeküdtek egymással többször is, de meg tudtuk beszélni a dolgokat és mindenki belátta a hibáit!"
🤣🤣
És azóta a haver a legjobb barátod!
Hármasban még nem csináltátok?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!