Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok a megcsalt félről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megcsalt félről?

Figyelt kérdés

6 hónapos kapcsolat most tudta meg hogy megcsalta a párja 4 hónapja. A nő ezeket kérdezte a partjától. Miért pont ő? Miért az ex csajod? Miért nem egy random ember? És jó volt? Csokoltad őt is? Élvezted? Megtennéd még egyszer? Más nőt is kívánsz? Így most már kvitek vagyunk? ( Nő nem csalta még csak hazudott, flörtölt)

Nő ennek ellenére is szeretné folytatni vele. De miért?

2023. jan. 15. 19:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Pedig szép nő sok férfi akarná magának. Miért marad vele?
2023. jan. 15. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Lábtörlő. Kisebbségi komplexusos. Az ilyeneket tényleg csalja mindenki. Le vannak értékelve.
2023. jan. 15. 19:04
 3/9 Ghgj ***** válasza:
54%

Figyi, nekem van egy barátnőm, akivel mindketten rettegünk az intimitástól, de full más okokból.

Ennek alapján az a válaszom, hogy Honnan a bánatból tudjuk, hogy ez az adott nő mit miért csinál?

2023. jan. 15. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy idióta.
2023. jan. 15. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy lelkisérült, alárendelődő nő. Akiben van önbecsülés az egyetlen kérdés nélkül kirúgja ezt a tetvet. Mert mit kell tudni ilyen esetben, hogy 2 hónap után megcsalta? Semmit. Csak reptetni a szemetet azonnal.
2023. jan. 15. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Rengeteg sérült ember van. Ennyi.
2023. jan. 15. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Azt, hogy hülye kérdései vannak, mert semmit nem tud a hűtlenség pszichológiájáról.

Először is az nem úgy, megy, hogy emberünk felkel egy ködös keddi napon, és az mondja, ejh, ma hűtlenkedni akarok. Kit válasszak? Egy random nőt, vagy az exem? Az exszel adott volt a lehetőség és úgy döntött, él vele. Ami az idegent illeti, 3 lehetőség van:

a, Vele IS félrelépett

b, Nem volt ilyenre lehetősége

c, Úgy döntött -az extől függetlenül -, hogy vele nem szexel, majd inkább a csajával.

Másodszor, az esetek többségében random idegenek között is a dugást megelőzi a csók. Az exszel már ki tudja mióta (attól függ, mennyit voltak együtt,) a szex része volt. Enyhén szólva is életszerűtlen, hogy amikor az ember félrelép valakivel, akivel már rendszeresen csókolózott, úgy gondolkodjon, hogy ok.megdugom, az rendben van, de megcsókolni már csak nem fogom, hogy nézne már ki?😂Szóval nyugodt lehet, azzal kezdték, fölösleges kérdezgetni.

2023. jan. 15. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a csók kérdést én sem értem, létezik ember, aki nem csókolózik azzal, akivel szexel?

Én is tettem fel néhány kérdést amúgy, nálunk is pont az exnő volt az, akivel lefeküdt. Tudni akartam, miért jobb nálam (mert sherelmes is volt belé nem csak dugtak egyet, nem is egyet...). Aztán hazamentem és letiltottam és azóta nem láttam.

2023. jan. 17. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

A barátnőd egy lábtörlő és ha ezzel a faszival marad ezek a megcsalások sűrűbbek lesznek. Ha visszafogadja, vagy ki se lép ebből, azzal zöld utat adott a megcsalónak, innentől a pasi szemében nincs értéke a barátnődnek.

Szar ügy.

2023. jan. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!