Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukás után miért tesz ki a feleség közös családi
képet?
2023. jan. 11. 11:27
Azt a dontest hozta, hogy megkuzd veled. Igazabol sokkal jobb eselyekkel indul, mint te, bar a fonyeremeny annyit sem er, mint egy lyukas ovszer. A ferje ezutan is hozza jar haza, vele megy nyaralni, egyutt unnepelnek. Neked marad a hezagkitolto szerep, amihez te adod a hezagot, ennyi a szereped ebben a eloadasban. Aztan amikor megun a ferj, akkor vagy eldob, vagy lecserel egy masikra teged, ez mar csak rajta mulik.
2023. jan. 11. 11:51
Én amúgy nem értem, hogy miért zavar az téged, hogy a feleség mit bohóckodik a neten? Annak kellene zavarnia inkább, hogy az asszonyból kihúzott farkat szoptad. Vagy azt hitted pár dugás után te leszel a befutó? Ez csak néhány esetben lesz így. Tudom, minden hozzád hasonló örök szerelemnek hiszi a saját foglalt faszijával való nemi életet, hogy az övéké lesz a nagy kivétel. 🤭Ébredj fel kislány, különben még fájdalmasabb lesz, ha pofán csap a valóság. Nem kell mindent elhinni, amivel ez az arany fas.zú tömi a fejed, hogy minél tovább tudjon téged is tömni. Ha tovább folytatod, sokkal idiótább leszel az asszonynál is.
2023. jan. 11. 12:16
a kérdésre: Magyarországon elválni az egy anyagi csőd, minuszok minusza és lecsórósodás a hátralevő életre. mindkét félnek. ezért nem válnak el, max a full csórók, akiknek nincs mit veszíteniök, meg a jómódúak, ahol meg "belefér". anyu eddig se szexelt apuval, most már "papírja" is van róla, hogy miért nem.
nincs az a férfi, aki bevállalna egy ekkora anyagi veszteséget, meg nincs olyan szerető sem, aki beleállna, hogy na gyere haver, engem nem zavar, ha én tartalak el a következő 30 évben.
2023. jan. 11. 13:06
kár hogy nem reagál a kérdező 😂 szánalom
2023. jan. 11. 13:44
Borkai Zsolt is ezt csinálta amikor lebukott a prostikkal, és a kokainnal.
A felesége is ilyen képeket tett ki. Ez mind érdek, mutatni mi akkor is kitartunk.
2023. jan. 15. 00:00
Szomszédunk is ezt csinálja. Már rég tudja, hogy minden hétvegen a csajjal van a férje.Azota erőszakkal csinálja a fotókat,es teszi ki. Voltak nálunk szülinapi bulin, és mást sem csinált bújt a férjéhez és erőszakolt a a képeket, a férje meg nem akarta... De o hisztizett, és rá pár perce ment is a kép ki... Egész este veszekedtek, mégis a képen ég yboldog párnak tűnnek. Már mi is régóta tudjuk, hogy van csaj a férjnek, a nő is tudja. Nem válnak el, 3 gyerek van.
2023. jan. 26. 09:07
Itt tartás egyik noben sincs. Ennyi a véleményem! Feleségétől is szanlamas a boldog képek kipakolasa, miközben a szerető is tudja, és tobb ismerős is tudja, hogy mi a szitu.
2023. jan. 26. 09:10
Csókolják meg azt a csodasocmédia adta csakazértistönkreteszlek-et segítő, gusztustalankodásra buzdító lehetőséget.
Egyik 19 a másik 1 hiján 20.
2023. ápr. 3. 14:46
Sok a mentális beteg.
Komoly tanulmányokat és személyiséganalízist kell végezni, hogy feltárjuk az okot.
2023. ápr. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések: