Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem félrelépett - hogyan lehet ezt feldolgozni?
2 fiunk vank - a feleségem közel 1 éves kapcsolatára pár napja derült fény. Próbálom a kapcsolatot megmenteni, bár egyszerre érzek dühöt, csalódást, megaláztatást és félelmet: szétesik a család. A feleségem hideg, hűvös.
Aki volt hasonló helyzetben: hogyan lehet ezt jól kezelni? Hogyan kezeljem a feszültséget?
"Párterápia, párkapcsolat átbeszélése."
Ha nem tűnt volna fel, a feleség nagyívben tesz az egészre, valszeg ha nem lenne a 2 gyerek vagy hitel, már rég lelépett volna.
"Ha nem tűnt volna fel, a feleség nagyívben tesz az egészre, valszeg ha nem lenne a 2 gyerek vagy hitel, már rég lelépett volna."
A leírás alapján (a férj szemszögéből) tűnhet úgy, de ha férj felveti neki a párterápiát, lehet elmenne.
Ha a családot szeretnéd egyben tartani és a fiaidat is látni felnőni akkor keress te is egy szeretőt és mindenki járjon a saját útján.
Azért írom ezt mert ha a feleséged nem bánja a dolgot, akkor nincs miről beszélgetni vele.
Köszönök minden eddigi véleményt és hozzászólást:
1) Igen - van benne szerepem, hogy félrelépett: nincs hitelünk, de ennek ára volt. Sokat dolgoztam, napi 12-14 órákat. Nem maradt energia a minőségi időre. A gyerekek még kicsik - az udvarlás, a bók, a szép szavak hiányoztak. A kellő figyelmet nem adtam meg és az együttlétek is elmaradoztak.
2) A párterápiát felajánlottam - hatalmas düh és veszekedés lett belöle: nem hajlandó.
3) Hidegség: Vannak érzelmeim iránta. Szeretném visszahozni a kapcsolatot. Az érintésemet sem keresi - de legalább 1 ágyban alszunk.
4) Sajnos a gyerekek viselkedésén és zaklatottságán lemérhető: érzik, hogy nem vagyunk rendben.
5) 11 éve vagyunk házasok - házassági szerződést nem írattam alá, mert nem volt hajlandó. Lényegesen alacsonyabb fizetéssel rendelkezik és összejöttünkor 2 bőrönddel költözött hozzám.
6) Félek. Nem csak a kapcsolat, hanem a gyermekek, az ő mentális egészségük, és az évek során elért anyagi és nem anyagi jellegű saját és közös eredményeink is romba dölni látszanak.
Nagyon el vagyok keseredve - pedig pár napja elégedett férfi, büszke családapa és feleségét szerető ember voltam...
Kedves kerdezo! Melyen sajnalom az emiatt a vilagi ri.c miatt azt a not akit pontosan..pontosan emiatt az eletben nem veszel felesegul. Ezutan a valas utan.
Es mindennek a kovi holgy fogja meginni a levet.
Majd o is otthagy..
Szoval: borzalmas csalodas utan se felj bizni,szeretni valakit. Eeeee mennyi de mennyi ilyet latok..az elso ri. c feleseg miatt a kovi no aki tok normalis cseszheti h valaha elvegye a pasi.. Mindiiiig a masodikon csattan az elso ri.c viselkedese.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!