Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak neki?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen, ahol már évek óta dolgozom jött egy új nő aki elég fiatal, most végzett az egyetemen. Dolgozik nálunk egy jegyes pár is( ők is régebb óta itt dolgoznak), a nő egy másik osztályon de gyakran kell egy egy projecthez együtt dolgoznunk. A férfi eléggé elkezdett az új nővel flörtölni, először nem is vettem észre, de mostmár az sem zavarja őket, hogy én is a szobában vagyok.Engem kifejezetten nem zavarnak, de nem tudom hogy szólnom kéne e a menyasszonynak. Nem vagyunk kifejezetten barátnők, de én biztosan tudni szeretnék erről. A dolgok egyenlőre úgy állnak, hogy hiába vagyok ott a férfi végig simít a nőn és elég egyértelmű szexuális utalásokat tesz. A lány tudtommal, vagyis amikor jelen voltam sosem szólt rá, de ő is tudja hogy a férfi menyasszonya a cégnél dolgozik. Azért kérdezem, hogy szóljak e neki, mert nem vagyok benne biztos hogy le is feküdtek e egymással vagy ez csak valami unalom űző tevékenység és ha végül nincs köztük a flörtnél több nem szeretnék rosszul kijönni az egészből végülis én ülök velük egy irodában egésznap.2023. jan. 10. 20:19
1/6 anonim válasza:
Ha meg olyan beállítottságú, akinek szólni akarsz, még te leszel a szar a végén, "az ő párja hát hogy".
Jobb ilyenből kimaradni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is maradj ki. Amúgy meg ki tudja, lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek. 🤷♀️
3/6 anonim válasza:
En szolnek, csak azert mert nekem is jol esne ,ha valaki szolna. Pont ezert voltam evekig hazugsagban,mert senki, aki tudta nem mert szolni, nyilvan o meg eleg jol hazudott
4/6 anonim válasza:
Én is szólnék, de mondjuk úgy, hogy bizonyítékot is nyújtok, hogy ne én legyek a sz@r.
5/6 anonim válasza:
Én kimaradnék ebből,szerintem nem célszerű belefolyni mások magánügyeibe.Hiába vezet jószándék,többnyire te jössz ki rosszul ezekből a szituációkból...
6/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd ezt a dolgot, az így megspórolt időben pedig nézz utána az egyenlőre és az egyelőre közötti különbségnek, esetleg gyakorlásképp ehhez kapcsolódó feladatokat is oldjál meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!