Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak valamennyire tartós kapcsolatban élő nőktől kérdezném. Mennyi idő után csaltad meg a párod?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 07:55
1/17 anonim válasza:
Egyik páromat sem csaltam meg, pedig igen sok lehetőségem lett volna rá.
3/17 anonim válasza:
Soha egy partneremet sem csaltam meg. A férjemet sem fogom.
4/17 anonim válasza:
Én sem csaltam meg egy partnerem sem. 9 éve vagyok a férjemmel, még mindig nem érzem a vágyat más fickó pöckére.
5/17 anonim válasza:
A férjemen kívül mindenki mást, de erre egyáltalán nem vagyok büszke.
Most, hogy lassan egy éve egyedül vagyok, volt időm gondolkodni ezen.
Úgy gondolom, hogy van az a pont, mikor az embernek el kell döntenie, hogy tudna-e így tükörbe nézni.
Én biztosan nem.
31/N
6/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy egyik barátomat 3 év után, másikat pedig 4 hónap után csaltam meg.
7/17 anonim válasza:
És akkor már nem vagy férjnél vagy ezt hogy kell értelmezni?
8/17 anonim válasza:
Elváltunk, én kezdeményeztem, mivel tipikus bántalmazó kapcsolatban éltünk. Decemberben lett hivatalos, de már majdnem egy éve külön vagyunk.
Valószínűleg ez valamiféle büntetés volt az élettől.
Hozzá ragaszkodtam leginkább, nem néztem félre, ő pedig nagyon sokszor megalázott. Nagyjából ennyi.
9/17 anonim válasza:
8-as annyira tipikus, hogy aki igazán megérdemelte volna, azt nem, de a többit igen. Igen a karma törvénye.
10/17 anonim válasza:
A nők nem mennek félre! Vagy ritkán...ez a ferfiak szokasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!