Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy egy férfi a barátnője terhessége alatt megcsalja a párját, majd a szülést követően elhagyja a szeretőt és éli a családi életét, mintha mi sem történt volna?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 15:49
11/41 A kérdező kommentje:
Nem idegenek voltak egymásnak…. Nem csak a szex tartotta őket össze. De egy szex kapcsolatot is meggondol az ember, es nem 1-2 hónapra létesít… vagy ha arra, azt megmondja.
2022. dec. 31. 16:39
12/41 anonim válasza:
Egy nos emberrel mi más tarthatatlan össze egy nőt, mit várt tőle?
13/41 anonim válasza:
Na szerinted akkor mi tartotta még össze őket a szexen kívül?
14/41 A kérdező kommentje:
Pl intimitás, ami nem csak a fizikai rész
2022. dec. 31. 16:44
15/41 anonim válasza:
Ja, hogy megölelgette szex után, értem.
16/41 anonim válasza:
Ebbe nem kell belelátni többet. A pasi akart valakit, akivel szexel, gondolom feltűnt neki, hogy ez a nő odavan érte, aztán x idő alatt befűzte. A nő tudott róla, hogy mi újság, jön a baba, így nyilván ha van egy kis esze akkor rá kellett volna, hogy jöjjön, hogy ez előbb-utóbb véget fog érni.
17/41 anonim válasza:
Most tényleg azt várod, hogy empatikusak legyünk egy olyan nővel, aki egy terhes nő férjével kefél? Jaj, hát nagyon sajnálom, hogy nem hagyta ott a feleségét félidős terhesen néhány szex miatt ez a csodálatos férfiú, biztosan nagyon rossz lehet az ő erkölcsös, jóérzésű, ártatlan kis asszonyának. Ilyet tenni, mik vannak, fel sem fogom.
18/41 A kérdező kommentje:
17, ez most nem segít, nem a kérdésre válasz. Megértem, hogy indulatot kelt a szitu, de ezen most pörgess lszi.
A többieknek köszi a választ!
2022. dec. 31. 18:53
19/41 A kérdező kommentje:
Én annyit látok még, hogy a szerető teljesen padlón van. Depressziós, nem akar élni, egy élő halott…. A pasas meg él mint mackó hevesen…:(
A barátnő nem tud semmit. Ő is köszöni kiválóan van. A pasas amúgy nem mondott a csajnak semmit, csak szépen nem kereste, kerülni kezdte.
Én szeretnék ennek a nőnek segíteni bármit is tett, elsodorták az érzelmei. Nem tudom hogy tehetném… :(
2022. dec. 31. 23:06
20/41 anonim válasza:
Vonja le a tanulságot az esetből és legközelebb legyen okosabb. Az idő segít, majd elmúlt. Ne keresse soha többé a férfit, számítson meg vele minden kapcsolatot, ne abrandozzo. Róla, mert később is kihasznalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!