Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
A feleség nagyon jól egyezik a munkáltatóval, akik egy idős pár es azok fia.
A munkahely az ők otthonukban van.
A munkáltató család fia folyton a feleség családjánál lóg es barátkozik a férjjel es a férjjel csinal közös programokat, de van hogy 3 asban kirándulnak.
Mennyi az esély hogy a feleség osszeszűrte a levet a pasival?
Mivelhogy vegulis a pasi a nő által van jelen es a nő ismerőse főképp. A pasi egyidős a férjjel.
Én nem vagyok érintett, csak hallottam ezt a történetet az ismerősi körömből, mar nem is tudom kitől, de megragadt bennem.
43/N
2022. dec. 3. 18:37
1/9 A kérdező kommentje:
Erdekel, hogy ez kívülről hogyan is néz ki
2022. dec. 3. 18:39
3/9 anonim válasza:
"Mennyi az esély hogy a feleség osszeszűrte a levet a pasival?"
50-50%
Téged miért érdekel?
5/9 anonim válasza:
Hallani annyi mindent lehet, én azt mondom a saját házad táján söprögess, biztos lenne mit
6/9 anonim válasza:
Dugja a nőt mint állat. Jobb ezt olvasni? Vagy hogy csak barátok,
8/9 anonim válasza:
"Mennyi az esély hogy a feleség osszeszűrte a levet a pasival?"
18 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!