Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reméli egy szerető, hogy felvállalják és őt választják?
Figyelt kérdés
Eleve egy szánalmas dolog 3adikként élni, megalázó. Belemenni olyanba, hogy csak alkalmanként vagy titokban levezetik rajta a feszültséget vagy ugye ha gond van otthon akkor jól jön... Ha ló nincs jó a szamár is... Mindaddig amíg rendbe nem jönnek a dolgok... Mit remél egy ilyen? Elhiszi hogy nincs otthon szex?XD hogy az otthoni csúnya vagy rossz az ágyban:) akkor miért nem őt választják és miért maradnak a párjukkal?2022. nov. 18. 07:31
11/14 Mathus válasza:
#10: a feleségnek így könnyebb. nem kell bottal se megpiszkálnia a másikat, meg egy deka percet sem beletenni a házasság menedzselésébe. hozza haza a pénzt a biorobot, aztán a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy a 26 munkanapjából, "csak" 25-ben dolgozik.
12/14 anonim válasza:
A heti szeretoszidos kerdes is megerkezett.
En pl ismerek olyan szemelyt, aki megmondta, neki nem kell, hogy felvallaljak. O kiveszi a jo reszt, a szexet a dologbol, es ennyi. Egyebkent ha belegondolunk, van benne valami. Altalaban a feleseg veszodik otthon, mossa a ferje ruhait, foz takarit ra, neveli a gyereket stb. Hat kinek kell ez? A szereto megkapja a heti nehany ora kotetlen szexet es kesz.
13/14 anonim válasza:
A kérdező szerintem azt gondolja, hogy a szerető a megtestesült gonosz, a megcsalt fél pedig az, aki ártatlan, aki csak elszenvedi a megcsalás eseményét. Tudom mennyit szenved egy megcsalt feleség, sajnos anyukámat rengeteg fájdalmat átélni láttam, de látom mára azt is, hogy egy házasságban a megcsaláshoz vezethetnek olyan dolgok, amiket pont az a fél okoz, akit megcsalnak. Pl. a férj szerene kettesben időt tölteni a feleségével (nem csak a szexre gondolok), de a feleség folyton baráti társaságokat szervez, sosincs olyan hogy csak mi ketten, de fel lehet hozni itt sokmindent, amik ki tudják ábrándítani, vagy el tudják hidegíteni a párokat egymástól. Elkezd szenvedni az egyik fél, és akkor jön egy szerető. A szerető nem biztos, hogy csak egy feszültség levezető. Lehet, hogy pont az az ember, aki pont hogy jobban fogja tudni szeretni azt az embert, akit addig nem becsültek meg eléggé. Nem én vagyok a szerető, nem én vagyok a megcsalt fél, csak ismerek egy történetet, ahol a szerető szeretett és a végén felvállalták.
14/14 anonim válasza:
Én a szeretomet választottam.Tudtam éreztem, hogy az a házasság már semmit nem ér, de a gyerekek miatt húztam nyuztam.Aztan rajottem, hogy ez nem mehet így tovább, elvaltam.A feleségem maradt volna ebben a helyzetben, nyilván tudta nem tulorazni vagyok, de nem érdekelte. Ennek 16 éve, és egy percig nem bántam meg. Csak azt, hogy nem egyből léptem ki, hanem vártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!