Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalàs ha òràkat beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalàs ha òràkat beszél egy màsik nővel?

Figyelt kérdés
Azt nondta szeret és sose hagyna el. Mégis majdnem napi szinten beszél egy csajjal. Mindenről. Azt mondta nem érez semmit a csaj irânt. Talâlkozni nem talàlkoznak, ezt tudom. Akkor miért tartja vele a kapcsolatot?
2022. nov. 17. 19:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom szeretsz megalázva lenni...mekkora szégyen a pasid ne haragudj de Te is hogy elnézed neki...
2022. nov. 17. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Akár az is lehet, az ilyen beszélgetésekkel szokott az érzelmi megcsalás kezdődni, gondolom veled nem beszélget napi 2-3 órát, úgyhogy nettó hazugság, hogy nem érez iránta semmi, nagyon is fontos neki.

Mégis miről tud ennyit beszélgetni valakivel, akivel nem találkozik, tehát az életükben semmi közös nincs, ami témát adhatna?

2022. nov. 17. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Engem is megcsaltak erzelmileg, igy kezdodik.
2022. nov. 17. 20:46
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Ja ez már érzelmi megcsalas aztán bekovetkezik a testi is.

Nem is értem miért nem vágtad ki azt gyökert!

2022. nov. 17. 21:21
 15/23 anonim ***** válasza:
29%

Nekem is jól esik beszélni más lányokkal, mert más szemszögből látnak dolgokat, mint a férfi barátaim.

Soha nem csalnám meg miattuk a barátnőm.

2022. nov. 17. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

15

És ezt naponta 3 órán kerszetül teszed?

2022. nov. 17. 21:41
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

3 órán át?

Nem tudom, nem számoltam, meg nem szoktam folyamatosan chatelni kb senkivel.

Kollaganőimmel szoktak beszélgetni munkaidőben, meg máskor is írogatunk egymásnak pár mondatot.

2022. nov. 17. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Az, és ha nem állítasz vagy dobod ki, meg is csal.

Érzelmileg már megteszi.

2022. nov. 17. 22:20
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
mondjuk nem értem miért kell egyből megcsalásra gondolni, nem tudom honnan ismeri a másik nőt, de lehet közös érdeklődésük van, és összebarátkoztak, figyelj azért rá oda, de elég erős egyből azzal nyitni, hogy "biztos meg akar csalni"
2022. nov. 18. 10:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy nem csalna meg, de benne van a pakliban, főleg azért mert sokat dumál vele, ahelyett a 3 óra helyett a csajjal inkább a kerdezovel bedzelgethetne.

Mivel, hogy vele tölti el az időt feltételezhető, hogy kialakul valamiféle vonzalom és az már érzelmi megcsalas.

Előbb utóbb nem fog magával bírni a pasi, talizik vele titokban és elég egy vita, vagy bepialt állapot és felrelep a csajjal, mert az megerti, kedveli blabla.

Hulyesegeket beszélsz utolsó ne haragudj.

2022. nov. 18. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!