Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít ha egy házas férfi megcsókolt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 19:40
21/35 anonim válasza:
#20 Bonyodalom akkor lesz, ha kiderül. Ha nem derül ki, akkor nem lesz...
22/35 anonim válasza:
Az esetek többségében ki is derül.
23/35 Kustany válasza:
Jól gondold meg, hogy mibe vágsz bele.
Ha elkezded, utána már nincs visszaút, akkor sem, ha ők mennek szét, akkor sem, ha ti.
És ne legyen egy fikarcnyi kétséged sem, felelős vagy abban, hogy egy kapcsolat hogy alakul.
24/35 anonim válasza:
Nem vagy felelős mások kapcsolatáért, nem a te házastársad.
25/35 anonim válasza:
#16 gondolom sok autista szó szerint vette - szarkazmus volt
27/35 anonim válasza:
21:mivel lesz több is a csóknal az csak a filmekben van szerintem hogy jó ejt puszi es megy mindenki haza. :)) Ha kívánják egymást, tuti nem állnak ott meg. Utána pedig gondolom újabb talalkak amit meg is kell szervezni, napközben megy az enyelges, hat nem könnyű az élet valljuk be.. :)) Aztán ha gyanút fog az asszony rajon a férje viselkedesebol akkor borul a bili..
28/35 anonim válasza:
Szerintem döntsd el mit szeretnél. Ha vállalod hogy lebukhatsz, vagy tönkreteszel egy kapcsolatot, akkor hajrá! Ha viszont bizonytalan vagy, es azt remeled ebből kölcsönös rajongás lesz, de semmi több, akkor szerintem nincs értelme a bonyodalom és a csalódás miatt.. Egyébként mi az hogy nem biztos hogy vissza tudod magad fogni? Ne viccelj.. Előző vagyok.
29/35 anonim válasza:
#28 ő tesz tönkre egy kapcsolatot? Ugyan miért?
30/35 anonim válasza:
Ezt magyarázni kell? Nyilván nem kizárólag csak ő.. Két emberen áll, de ne mentsük fel már a 3.felet.Tőlem azt csinál amit akar. :) De ne csodalkozzon ha nem lesz ebből semmi hosszútávon. Lehet, de nem jellemző gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!