Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a barátnőtöket Szentkirályi Alexandrával?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 09:17
11/32 anonim válasza:
Neeem, de egy másik Alexandrával igen, hasonló a vezetékneve is 😎
Na jó, amúgy nem, amikor épp kapcsolatom volt, sosem csaltam meg egyiküket sem, fordítva már annál inkább előfordult.
12/32 anonim válasza:
Én szívesen a mellei közé raknám. 🤩
13/32 anonim válasza:
Nincsen nőm de ilyen fideszes nyomorultakat nem dugnék meg soha
14/32 anonim válasza:
13.
Hihihi
https://www.youtube.com/watch?v=oeOzYp90m8Q
A második versszak a tied, amikor találkozol a fideszes nyomorult csajjal :D
15/32 anonim válasza:
Megcsalni nem csalnám meg vele, de szívesen átélném, hogy milyen lehet Alexandrában lenni.:D
16/32 anonim válasza:
Megcsalni nem, de szingliként felpróbálnám, ha nem szólalna meg (csak mert feltételezem, hogy annyi esze van, mint amennyi látszik).
17/32 anonim válasza:
Nekem ő pontosan az a nő, akiért bárkit elhagynék azonnal.
Tehát nem megcsalánám a páromat, hanem szakítanék, ha lenne esélyem arra, hogy Alexandrával összejöjjek.
18/32 anonim válasza:
17.
Mekkorát koppannál - és jogosan.
19/32 anonim válasza:
Mit esznek egyesek ezen a lófejűn pinán? Bármelyik átlagos csaj jobban néz ki, és még csak nem is szopták fel magukat ilyen pozícióba mint Szandika.
20/32 anonim válasza:
Szegény kockacukorért kiált.. Vagyis inkább nyerít. 🐴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!